Arkadaşlar tam olarak bu rengı ıstıyorum ama cıkaramadım ne renk bu :çok üzgünüm:
selam kızlar, bana da yardım eden olusa çok sevinirim.. bu rengi bal rengi diye buldum ama diğer gördüğüm bal renklerine hiç benzemiyo.. sizce bu renk nedir nasıl elde edilir..? yardım edin nolur
http://img2.blogcu.com/images/g/u/z/guzellikmalzemeleri/s6.jpg
BU RESIMDEKI SACI NASIL TERIFF EDERIMM KUAFORE ARKADSLARR..YARDIMM PLSSS
bu saç renkleri neler söylermisiniz?
ilk resimdeki çookk açık platin sarı.uçları fotomontaj gibime geldi.bakır rengi çünkü.o kız o saçı öylee boyatabildiyseee maşşallah yani çok dayanıklı bi saçı varmışkaydirigubbakcemile3
ikinci resimdeki kızın saçı açık bakır belliki.aman yarabbiiimmm!!!o renge saçımızı boyatmaya kalksak sonunu düşünemiyorum.yün gibi olur heralde.
üçüncü resimdeki makenin saçları bakır kızıl.bu güzelmiş:1closedeyes:
dördüncü resimdeki kız çok tatlıymışşşkız halimle beğendim valla.saçının önlerinde ve aralarında kendi saç renginin biraz açık tonu olan gölgeler var.
beşinci resimdeki kızında saçında gölge var.
umarım yardımcı olabilmişimdir:1closedeyes:
tatlım boya uzmanı olan ben cevaplıyorum tatlicadiarzuhangi kuaföre sorarsan sor sana diyecek ki ;
fındık kabuğua.s
hatta kızıl da karıştırılmış buna ama iddaya girerim fındık kabuğu bu...
yalnız her kuaför tutturamaz bu boyayı..doğal görünüyo ama değil kızlar kanmayın..boya bu boyaaaasengözlerimebaksanab:icecream:
Arkadaşlar bu ne renk bilen varmıı?
Nası elde edebilirim bu rengi??
Yardım lütfeeeennsenağlama
bugün kuaföre gittim,renk kataloğunu incelerken gözüme çarptı.tarçın bakır yazıyordu rengin altında. 7,40 zannedersem tonu.adından eminim ama ton kodundan emin değilim. umarım istediğin gibi yaptırabilirsin.
Buğday tenliysen sakın yapma yaşlanmış gösteriyo platin insanı ben o hatayı yaptım önermem yani... daha güzel sarılar vara.s.ya ben platin sarısı isitiorm ama nerde nasıl yankmadan o rengi tuturuurlar bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?