Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim.Daha önce soruldu mu bilmiyorum, saçım koyu kahve.Ben bu renk boyamak istiyorum;ama kuaföre gitmeden kendim boyayım diyorum.Bu renk hangi markada var.Bi de bir kaç boyama sonrasında mı bu rengi elde ederim?Yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• $Adsız.webp
    11 KB · Görüntüleme: 166
selam kızlar, bana da yardım eden olusa çok sevinirim.. bu rengi bal rengi diye buldum ama diğer gördüğüm bal renklerine hiç benzemiyo.. sizce bu renk nedir nasıl elde edilir..? yardım edin nolur

cnm bu renk kızılın açıpta üzerine röfle atılmış..benim bu rengin biraz daha sarıları bol olanı..yıkadıkça garip bi renk oldu çıktı:1rolleyes: :1rolleyes:

kızlar benim saçlarda kızıl.ama en son ya ekim sonunda ya kasımda boyadım,sonra biraz dedim kalsın kendi halinede dinlensin.çünkü kasımda boncuk kaynakta yaptırdım.bi dahada boyamadım saçımı ama uzun lafın kısasıııı benim kızılım aktı yerine kızılın akmış hali kaldıkaydirigubbakcemile3açık kızıl kahverengimsi uçları bakıra yakın bişey oldu.şimdiii sorcağım şey ben geçen gün garnier naturalin bakır kızılını gördüm bide palette natural in bakır kızılını gördüm.natural colors denen boyayla boyamak istemiyorum,vişne suyu gibi akıyo banyo yaparkenfisfisfisönceden garnierle kızıla boyadım saçımı iyiydi walla.ama bakır kızılda nasıl olur??hiç aranızda kullananız,deneyeneniniz oldu mu acaba?böyle tupturuncu bişey olsun istemiyorum kınalı kuzu gibide, en azından hafif turuncumsu kızılımsı güzel bişey olsun istiyorum oldumuda tam olsun dimi:1closedeyes:

bu saç renkleri neler söylermisiniz?

ilk resimdeki çookk açık platin sarı.uçları fotomontaj gibime geldi.bakır rengi çünkü.o kız o saçı öylee boyatabildiyseee maşşallah yani çok dayanıklı bi saçı varmışkaydirigubbakcemile3

ikinci resimdeki kızın saçı açık bakır belliki.aman yarabbiiimmm!!!o renge saçımızı boyatmaya kalksak sonunu düşünemiyorum.yün gibi olur heralde.

üçüncü resimdeki makenin saçları bakır kızıl.bu güzelmiş:1closedeyes:

dördüncü resimdeki kız çok tatlıymışşşkız halimle beğendim valla.saçının önlerinde ve aralarında kendi saç renginin biraz açık tonu olan gölgeler var.

beşinci resimdeki kızında saçında gölge var.

umarım yardımcı olabilmişimdir:1closedeyes:

arkadaşlar bu ne renk karar veremedım..acaba açık kahve üzerıne gölgelermı atılmış karamelmı atılmış ..yoksa kumralın üzerıne karamelmı bılen varmı acaba

Çok tşk. ederim

madem uzmansın sana bı soru cnm benım sacım suan karamelle bakır arası bısı kendı sacıma boyamak ıstıorum bebek kumralı sacımne koyu ne acık arada altın rengı yansımalar var kızıllık yaratmadan nasıl boyayabılırım bı boya markasının bı rengını blıomusunz soleyın nolur sıkıldm kendı rengıme dnmek ıstıom lutfen yardm edın lutfeeeeeeeennnnnnnnn

Arkadaşlar bu ne renk bilen varmıı?
Nası elde edebilirim bu rengi??
Yardım lütfeeeennsenağlama

bugün kuaföre gittim,renk kataloğunu incelerken gözüme çarptı.tarçın bakır yazıyordu rengin altında. 7,40 zannedersem tonu.adından eminim ama ton kodundan emin değilim. umarım istediğin gibi yaptırabilirsin.

arkadaşlar bu renk ne uzun zamandır bu rengi istiorum ama bi türlü cesaret edemiyorumsositososito

Eklentiler

• $emma-watson1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 113
uterga, şuan benim saçım onun bi ton koyusu. fakat ben isteyerek bu rengi yaptırmadım.sütlü kahve diye alıp boyadığım boya iki ayın sonunda bu renge ulaştı.bence her tür insana gidebilecek bi saç.esmersen yüzünü açar. ters bi görüntü yaratmaz. sarışınsanda farklı bir hava katar. umarım istediğin gibi olur.

ARKADAŞLAR BU RENK TONU NEDIR ?..bilen varsa ltf yardım

çitlenbikcik çok teşekkürlerhihoyyythihoyyyt
bu aslında bi arkdasımın istediği renk ama bakmadımız katalog kalmamıştı bi türlü bulamamıştık rengi senağlama hemen arkadasıma yetiştircem bunu delikafadulden
çok ama çok saol a.s.

Benim istediğim renkte mutasyona ugramış şarkıcı günel in saç rengi umarım kavuşurum o renge kel kalmadan senağlama :Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile

bu sabah petek dinçözün programında lara vardı ve saçlarının rengi harikaydı o rengi bilen tanıyan var mı arkadaşlar? düşük bi ihtimal ama ben de kanal değiştirirken gördüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…