loreal majirouge 7,40 yada 7.45 .ikisinin karışımı gibi.ışık farklılığından uçlar koyu dipler açık görünüyor
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
loreal majirouge 7,40 yada 7.45 .ikisinin karışımı gibi.ışık farklılığından uçlar koyu dipler açık görünüyor
![]()
![]()
Benim saç rengim koyu küllü kumral, bu kızın saç dipleri gibi.. dip boyasız, kendi saçımı aynen böyle açtırmak için ne demem gerekio? bu arada bu renk platin mi? bi de röfle mi balyaj mı? hiç anlamıyorum bu işlerden :)
Eki Görüntüle 539901
sacım acık kahve tonu bıseydı 1 kere oksidanla actım,denız gunes derken bıraz daha acıldı ve uzerıne palette 9.0 boyadım boyle oldu canım,su an da kolestonun ısıltılı kahvesıne boyadım basta cok koyu geldı ama sonradan cok hos geldı gozume:) onu da yakın zamanda paylasacagım![]()
Arkadaşlar sizce hangi saç rengi güzel ?
Ben baya beyazım ,pek makyaj da yapmam .Kırmızı ruj sürerim genelde.
Bu renkler makyaj gerektiriyor mudur ?Offfffff napsam bilemedim .
Canım bu kız çok beyaz değil :44: pek yakışmamış gibi geldi bana .Kızıl, turuncu ve açık kahve tonlarını yaktırıyorum beyaz tene, bence olabilir.
![]()
ben de aynen beyaz tene bu tarz turuncumsu kızıl renkleri yakıştırıyorum,titanikteki rose gibi. çok orijinal bir güzellik oluyor bence.
Canım bu kız çok beyaz değil :44: pek yakışmamış gibi geldi bana .
Yarına kuaföre gidip soracağım .Sağolasın
Acaba makyaj gerektirir mi :44: en çok bunu merak ediyorum .
Eki Görüntüle 539844
kızlar bu saççç ne bilen varmı
bu rengi hngi boya rengi ile bulabilirim? igora kullanmak istiyorum boya markasından ama farketmez de..
Moralim çok bozuk olduğundan yazamadımKuaföre sordum
saçların yanar dedi ve yolladı beni .
![]()