Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar merhaba yeni üyeyim. ama nezamandır siteyi takip ediyorum. sizlere bişey sorucam. saçım belime yakın. dip tarafları (kulağa kadarfilan) kızıl, alt taraflarıda canlı turuncu yapmak istiyorum.

üst kısmı 6.88 yapmayı düşünüyorum. alt taraf için önerebilceğiniz canlı bir turuncu var mı??

şuanda saçımın durumu, 6.88 palette kızıl ama akmış durumda :) yardımlar için teşekkür ederiim şimdiden :)

l4966g.jpg

l4966b.jpg

Benim saç rengim koyu küllü kumral, bu kızın saç dipleri gibi.. dip boyasız, kendi saçımı aynen böyle açtırmak için ne demem gerekio? bu arada bu renk platin mi? bi de röfle mi balyaj mı? hiç anlamıyorum bu işlerden :)

canım o açık küllü kumral açık saça uygulanmış muhtelmn platinin üstne atılmış röfle balyaj yok sadce gölgeler atılmış . suan benim saç rengimin aynısı ordan biliyorum =)

Eki Görüntüle 539901
sacım acık kahve tonu bıseydı 1 kere oksidanla actım,denız gunes derken bıraz daha acıldı ve uzerıne palette 9.0 boyadım boyle oldu canım,su an da kolestonun ısıltılı kahvesıne boyadım basta cok koyu geldı ama sonradan cok hos geldı gozume:) onu da yakın zamanda paylasacagım :31:

bal sarısı gibi geldi ama bana çok hoş yaa nasıl güzel doğal duruyoo :16:

Arkadaşlar sizce hangi saç rengi güzel ?
Ben baya beyazım ,pek makyaj da yapmam .Kırmızı ruj sürerim genelde.
Bu renkler makyaj gerektiriyor mudur ?Offfffff napsam bilemedim .

fm44n.jpg

fm432.jpg

Son düzenleme:
ben de aynen beyaz tene bu tarz turuncumsu kızıl renkleri yakıştırıyorum,titanikteki rose gibi. çok orijinal bir güzellik oluyor bence.

Kızıl, turuncu ve açık kahve tonlarını yaktırıyorum beyaz tene, bence olabilir.
LzQsQ.jpg
Canım bu kız çok beyaz değil :44: pek yakışmamış gibi geldi bana .
Yarına kuaföre gidip soracağım .Sağolasın :31::16::29:
ben de aynen beyaz tene bu tarz turuncumsu kızıl renkleri yakıştırıyorum,titanikteki rose gibi. çok orijinal bir güzellik oluyor bence.

Acaba makyaj gerektirir mi :44: en çok bunu merak ediyorum .

Kızıl saç beyaz ten ve kırmızı ruj deyince aklıma direkt Candan Erçetin geldi.

Üstelik onu birçok kez çok az makyajla ve güzel hatırlıyorum.

Canım bu kız çok beyaz değil :44: pek yakışmamış gibi geldi bana .
Yarına kuaföre gidip soracağım .Sağolasın :31::16::29:

Acaba makyaj gerektirir mi :44: en çok bunu merak ediyorum .

Canım ten rengi, bir de yüz şekli önemli saç boyamada, yoksa beyaz tene siyah saçı da çok yakıştırıyorum, yine de kuaförüne sormanda fayda var tabi...

Çok güzel özellikle 2. fotodaki renk. Gerçi 1.yle aynı sanırım ama kızın tarzı da hoş olunca daha güzel buldum tabi.
Bence hemen yap. Şahane olursun. :97:
Bembeyaz ten ile süper olur. Kırmızı ruj yeter buna. Çok güçlü bir makyaj öğesi çünkü. =)

Son düzenleme:
eğer kirpiklerin kaşın seyrekse belki makyajsız solgun gösterebilir bu renk seni. ama kaş kirpik canlıysa bence diğer tümsaçlar nekadar makyaj istiyorsa bu da okadar ister,bir fark olmaz.

kızlar saçımda loreal casting 5.15 var ama koyu oldu sevmedim loreal açıcılı olmayan 6.1 rengiyle boyasam yine çok mu olur?

Son düzenleme:
Moralim çok bozuk olduğundan yazamadım :( Kuaföre sordum :5: saçların yanar dedi ve yolladı beni .:14:

Back
X