Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

hepinize merhaba ben siteye yeni üye oldum ve bu saç boyasından çektiğimi kimse çekmemiştir ayda nerdeyse bir rengi tutturmak için 3 defa boyama yapıyorum bende ailemde bıktık bana bu konuda yardımcı olur musunuz.resim eklicem nasıl eklicemide bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:

canım mesaj yazdığın bölüm var ordan aşağı in,eklenti ekle kutucuğu var ordan ekleyebilirsin,bende senin gibi renk tutturamayanlardanım,ama bi gerçek varki evde bu işi yapmak çok zor ve biraz profesyonellik gerektiyor..bugün ikinci boyamı yaptım ne yazıkki istediğim renk olmuyo

arkdşlar merhabaa:) ßenimde şuan saç rengiimm röfle gibi bişiii açık renklerle dolu:) sarı tonları iice açıldı .. kahwe tonlarında bişi istiorm ylnz saçlrm felaket derecede kırık yanık felan filan :)))) renk açılmadan boyanması lazm we içinde bakırlk felan olmaması lazm akmasın istiorm:) böyleee nasıl diyiimm parlakk görünün şölee can alıcı bi kahwe tonu istiormm önerilernz wrsa resm koyarak göstrrmisinzz:) elmde bi rsm war ama becrmedm rsm koymayı:)

İlki Majirel Açık Kestane, kodu 5..
İkincisi ise Majirel 6.34 Koyu Kumral Dore..
Üçüncüsü de 5.3 Majirel Açık Kahve Dore..
Bunların hepsi can alıcı renkler bence,tavsiye ederim:))

hatta benim de saçlarım koyu sarı,şu an 6.34'ü düşünüyorum..:)

Son düzenleme:
bende mi bir sorun var yoksa pc de mi anlamadım resim yükleme olayını bana adım adım anlatacak bir hayırsever var mı :) LÜTFEN

Eki Görüntüle 549217

Slm kızlar bu renkler ne bilen var mı saçlarım röfleli ama çok kopmaya başladı değiştirmek istiyorum beyaz tenliyim gözlerim yeşil aslında benzer renkler ama hangisi daha güzel sizce

Son düzenleme:
demet evgar'ın bu saç rengi nedir acaba? aslında istediğim renk kızıl ışıltıları olan bi kahve ama tam olarak bulamadım o rengi.

kızlar saçım kestane boyalı.Balköpüğü rengi istiyorum ama kuaförlerden çok korkuyorum kendim bu rengi nasıl elde edebilirim nolur yardım edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…