Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

yok ya oryal falan kullandırmıcam.acık karamel 2 kez boyatınca tutar heralde:1rolleyes:
ne güzelya bak sen hemen bronzlaşıyomuşsun.ben beyaz tenliyim önce domates gibi kızarıyorumkaydirigubbakcemile3 inş. cnm ya güzel olur seninkidea.s

kzlar ben cıko kahvvesi rengını cok merak ediorm nsl bi renk herhngi bi ünlünn sacnn rengyse onn fotosunu eklermsnz cdden cok merk ediorm:)

ay inş cnm benm bu yaz mutlaka köklü bi deiğişklik yapamam lasım kendimdeee:jeyyar:

kızlarr meraba hadisenin saç rengi nasıl bilen varmı açık kumral mı...açık kumral nasıl oluyor beyaz tenliym yakışırmı..............

kızlar artık dogal renklere dönmek istiyorum =( bnm kendi sac rengim buna yakınama boyalı acaba acıcıyla acsam üstüne ne renk boyarsam bu rengi elde ederim

Son düzenleme:
kızlar bn ilk defa saçımı boyıcam önerdiiniz bi boya var mı bide boya saçı çok mu yıpratıyo lütfen cvp yazınn

canım ilk defa boyucaksan en azından bitkisel boyaları dene
diğerlerine göre daha az yıpratır herhalde ve kendi dogal sac rengin oldugu için rengini değiştirmen cok sorun olmas benceyerimseniben

saçta gölge işlemi uygulanmış saçının tonunda açma yaptırman gerekli yoğunluk açık tonlarda birazda koyu renk var ben evde kendim açtım arkadaşımın yardımıyla buna yakın bir renk oldu ama ben daha sarı istiyordum koleston yoğun renk açıcıyla yaptık ve açılmıyor diyenlere kapak olsun saçımda koyu kahve boya varken yaptık ama yaparken yanında mutlaka iki kişi olması şart kendinmi yapıcaksın bu rengi kuafördemi

kızlar benim tenim beyaz gözlerim ela sarıya boyatmak istiyorum ama hangi tonu bana yakısır cildim beyaz oldugundan daha beyaz göstermesini istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

kızlar benim tenim beyaz gözlerim ela sarıya boyatmak istiyorum ama hangi tonu bana yakısır cildim beyaz oldugundan daha beyaz göstermesini istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Canım bende beyaz tenliyim ve sarı tonlarını kullandım daha önce civciv sarısı bile olmuştum mesela etrafımdakiler çok beğenirdi ama ne bileyim sarı saç insanı olduğundan daha büyük gösteriyo tabi bu benim fikrim makyajlı kullanmak zorunda kalıyosun yoksa soluk görünüyo tenin heleki beyaz tenliysen ama yinede sen bilirsin boyatmak sana kalmış içinde kalmasın boyat belkide çok yakışır sanadelikafadulden

bende nesli58 in koyduğu resimdeki saç rengini soracaktım..cidden ya bu rengin ne olduğunu bilen ver mı?? bende bu rengi koyu kestane sanıyordum boyaları aldım ama boyamadım...koyu kestane siyah gibi oluyormuş...

bende nesli58 in koyduğu resimdeki saç rengini soracaktım..cidden ya bu rengin ne olduğunu bilen ver mı?? bende bu rengi koyu kestane sanıyordum boyaları aldım ama boyamadım...koyu kestane siyah gibi oluyormuş...

benim sacimda gölge vardi sonra diplerim ciktiktan sonra ugrasmiyim gölgeyle dedim koyu kahve üstüne yaptirdim bu tonda oldu.. ama tam olarak karisimini bende bilmiyorum :sm_confused:

hee bide cikolata renginde bi karisim acik kahve & koyu karisimi gibi bisey olabilirmi? ..

hee bide cikolata renginde bi karisim acik kahve & koyu karisimi gibi bisey olabilirmi? ..

ufff...çözemedim bir türlü..boyayı aldığım yerdeki kızlar kestane dediler...koyu kestane aldım...bir kaç kişiye sordum.. onlarda koyu kestane siyah gibi olur diyorlar..fisfisfis

ama sacımda boya yok yani dogal:) koyu kestane sacım,siyah da kaşım tenmde bugday:)nasıl cıkcm işin içinden..?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…