benim saçım orta koyulukta kumral.10senedirde sarı röfle kullanıyorum.artık hem sıkıldım hemde cevrem değiştirmemi söylüyor.sıkılsamda sarı saçımda mutlaka olmalı gibime geliyo yani seviyorumda yakıştırıyorumda sadece monoton renk..
karar veremiyorum koyu renk altına sarı ombre veya başka birşey???Eki Görüntüle 1173339
birde herzaman hayranı olduğum ama hiç elde edemedğim bir renk var.küllü kumral sarı arası galiba:) bunu kuaförler elde edemiyorlar sanki...Eki Görüntüle 1173341 Eki Görüntüle 1173342
bunlarla ilgili fikirlerinizi bekliyorum.
ayrıca farklı fikri olan varsa yazabilir lütfen karar vermeme yardımcı olun:)
Bu küllü renk doğal sarışınlarda tutuyor canım. Doğal sarı saça röfle atılınca oluyor. Kuaförlerin elde ettiği buna yakın tonlar maalesef güzel olmuyor, yapay duruyor
Evet malesef oyleymis...napacagim karar veremedim hic sac rengim fotoda var canim ne onerirsin rofle harici,icinde sarida olan
Küllü sarı nasıl bişeyki tatlım hangi tonuay arkadaşlar kuaföre gitmeden saçımı küllü sarı nasıl yaparım sizce tek boya kullandım olmuyor...karıştırmak lazım da hangsini karıştırsam.bilemedim
kimse bilmiyormu ben de o renk yaptırmak istiyorum saçlarım koyu kahve siyah gibi duruyor daha çok ve buğday tenliyim böyle yaptırsam bana yakışırmı ki acaba ten rengime gidermi? ay kızlar bi yardım edin çook önemli bu ay sonuna kadar saçlarımı boyamam değişmem lazım :)Kızlar kocamın ailesi diizisinde selen seyven'in saç rengi ne kızlar sanırım birkaç renk var balyaj ya da gölge gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?