Bakır galıba gecen hafta sac silici kullandim buna yakın bi renk oldu bende bundan kurtulmaya çalışıyorum kullu boya siparis ettim ins hafta boyarim en son yaptığım renk syoss 6.10 tabiki kizillik çok fazlaydı o yüzden silici kullandimKızlar bu renkleri bile var mı?
Karamel dore diyen oldu ama internette bakır tonlarında çıkiyor bu.Bakır galıba gecen hafta sac silici kullandim buna yakın bi renk oldu bende bundan kurtulmaya çalışıyorum kullu boya siparis ettim ins hafta boyarim en son yaptığım renk syoss 6.10 tabiki kizillik çok fazlaydı o yüzden silici kullandim
Kumral ama numarasini bilemiyorum 8.3 olabilir yada 7.3 kullu kumrala pek benzemiyor sanki kendisi solemişti doğal rengiymmisarkadaşlar nazli tolganin burdaki sac rengi nedir? koyu bugday esmere yakin kisiye yakisir mi
bu sac rengi tek bir renk değil renk pigmentasyonu var icinde her kuaför yapamaz profesyonel biri bu pigmentasyonu yapabilir öneri isterseniz istanbulda verebilirim hatta bu rengi metrocity tria kuaför boyuyor ama tabiki fiyatlar normalden yuksek
Bu renklerin adı nedir?
bu renk mango 74Kesinlikle merak ıcındeyım bayıldım bu renge ...gercı acık karamel ustune buyulu kızıl sonrasında da tarcın bakır kullandım bu renge yakın gıbı oldu benımde saclarım fakat bu harikaymış
koleston boyaları hep ıkı uc ton koyu olur kestane de acık bır renk değilkızlar benim saçımda elegan kahve var acaba koleston fındık kabuğuna boyasam nasıl olur? şu an saçım kutudaki rengin aynısı. çok mu sarıya yakın olur? bir de koleston terrracota nasıl bir renk? ben böyle kızıl kahve ya da bakır kahve gibi bir şey istiyorum ama kızıllık ya da bakırlık daha yoğun olmalı
renk altın karamel ve bal köpüğü karısımı arkadasım marka ıstersen loreal idealdir kapaktaki renge yakın cıkarır
fot koyabilir misin cok merak ettimKızlar saclarimi boyadim 8.11 inoa ve 7.07 inoa kullandim boyalar çok güzel en azından kaliteli hiç boya kokusu yok herkese tavsiye ederim bakir kizil saclar dan kurtuldum
8.11 45ml inoa
7.07 15 ml inoa
9.01 15 ml exicolor gumus
0.22 igora mercimek tanesi kadar oksidan ini 1/1 kullandim yani 75 ml koydum ben beğendim bi ay sonra bi kere daha boyi cam renk daha otursun diye belki yardım olur diye yazdım sacindaki kizilliktan ve turunculuk tan 6 aydır kurtulmaya çalışıyordum sac silme yapmadan kurtulmak çok mümkün gozukmuyo önce silme yaptim 10 gün sona bunlarla boyadim silme işlemi için colorB4 extra kullandim yıpratiyo diyebilirim belkide benim saclarim cok ince telli olduğu dandir bendeki deneyimler bu kadar herkese kolay gelsin
Mesaj hakkım dolmadı o yüzden koyamiyorum karışım gercekten güzel oldu kullu olmadı ama kumrala döndü çok şükür üstüne bi kez 15 gun sonra 8.11 ve 9.01 eşit karıştırarak boyadim dahada oturdu renk kizillik ve turunculuk tan memnun olmayan herkese tavsiye ederimfot koyabilir misin cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?