Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Merhaba saçlarım tarçın bakır ve ben değişiklik yapıp karamel boyamak istiyorum renkli göz ve açık tenliyim nasıl olur önce açtırmamı gerekiyor
hayır açtırmana gerek yok bencr karamel de bakırlık içeriyor hafifte olsa birazda koyu bir ton boyatabilirsin açtırmadan

Merhaba kızlar
Saçım şuan siyah.bu hafta morfose açıcı sipariş ettim kargodan gelir gelmez saçlarımı açacağım ve saçlarımı bu fotoğraftaki gibi istiyorum ne renge boyamam gerekir? Küllü koyu kumral boyasam hem turunculaşmadan kurtulurum hemde bu tona yakın olabilir mi acaba diye düşünüyorum?

Eklentiler

• image.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 305

çok koyu olmasın? küllü kumral boya önce bence sonra açık kalırsa koyusunu boyarsın..

Merhaba Kızlar bu renk nedir hangi renklerin birleşimidir sizce? Bakırımsı saçtan buna dönülebilir mi acaba?

arkadaşlar marhaba,bu saç rengi ne sizce,çikolata kahve deniyor ama,ben benzetemedim,ben böyle kızılık olmayan belirgin prıltılı kahve istiyorum,neva colorun küllü koyu altın sarısı rengini yapnayı düşünüyorum.katalog da bu tona benzer gözüküyor,sizce nasıl elde edilir bu renk

Merhaba ben ebru gündeşin saç rengini biliyormusunuz kuaföre fotoğrafıyla gidiyorum ya turuncu yada kırmızılı oluyor yardımcı olurmusunuz ben mi anlatamıyorum acaba

Kızlar bu saç rengi nedir evde nasıl elde edebilirim? Saçlarımın boy ve uçları koyu sarı- bal rengi gibi diyebilirim dipleri yaklaşık 3-4 parmak da kendi renginde kahve kestane arası diyebilirim. Evde elde edebilir miyim bu rengi?

kuafor saclarimi bu hale getirdi her yeri farkli bi renk uclar acici ustune cila var diplerde kizil yansimali bi renk.. butun hepsini tek seferde kapatmakistiyorum cnku cok yiprandilar.. igora boya alicam 5.0 hepsini esit sekilde kapatir mi sizce yardim edin lutfen :)

Eklentiler

• IMG-20150617-WA0002.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 307

diplerde kızıl yansıma yok tatlım fotodan mı böyle duruyor bilmiyorum.. saçların kötü değil aslında yıprandığı için böyle geliyor sana.. sağlıklı olmayan saç, renk çok güzel olsa da gözüne güzel gelmez.. ben derim ki koyuyla kapatmadan önce biraz bakım uygula bekle sabret ondan sonra kararını ver.. çünkü sonra dönmek istersen çok daha yıpranacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…