hayır açtırmana gerek yok bencr karamel de bakırlık içeriyor hafifte olsa birazda koyu bir ton boyatabilirsin açtırmadanMerhaba saçlarım tarçın bakır ve ben değişiklik yapıp karamel boyamak istiyorum renkli göz ve açık tenliyim nasıl olur önce açtırmamı gerekiyor
Altın karamel uygun olurmu ama tarçın bakırın üstüne tuhaf bir renk Olmasın sonrahayır açtırmana gerek yok bencr karamel de bakırlık içeriyor hafifte olsa birazda koyu bir ton boyatabilirsin açtırmadan
Merhaba kızlar
Saçım şuan siyah.bu hafta morfose açıcı sipariş ettim kargodan gelir gelmez saçlarımı açacağım ve saçlarımı bu fotoğraftaki gibi istiyorum ne renge boyamam gerekir? Küllü koyu kumral boyasam hem turunculaşmadan kurtulurum hemde bu tona yakın olabilir mi acaba diye düşünüyorum?
Merhaba ben ebru gündeşin saç rengini biliyormusunuz kuaföre fotoğrafıyla gidiyorum ya turuncu yada kırmızılı oluyor yardımcı olurmusunuz ben mi anlatamıyorum acaba
Hangi marka canım4 ya da 5 numara gibi duruyor.. önce 5 numara dene baktın açık kaldı 4 numarayla boyarsın sonra..
Hangi marka canım
Eki Görüntüle 1553195 Eki Görüntüle 1553196 Eki Görüntüle 1553197
kizlarr bu sac rengi ne acaba bilen var mi
kuafor saclarimi bu hale getirdi her yeri farkli bi renk uclar acici ustune cila var diplerde kizil yansimali bi renk.. butun hepsini tek seferde kapatmakistiyorum cnku cok yiprandilar.. igora boya alicam 5.0 hepsini esit sekilde kapatir mi sizce yardim edin lutfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?