Merhaba arkadaşlar ben de saçımda tümden bir değişiklik yapmak istiyorum . Saçım şuan açık kumral ve aralarda oryal var. Turuncu renge boyatmak istiyorum . Kuaförde 100 lira diyor . Önce açıp sonra boyarız diyor . Bu açma işlemini evde yapabilir miyim sizce? Birde rengi tutturabilir miyim yoksa kuaföre mi boyatmaliyim? Yardımcı olursanız sevinirim :) Eki Görüntüle 1401027
balköpüğüEki Görüntüle 1400592
bende bunu istiyorum fakat nasıl durur bılemıyorum aslında bır kac fıkır var aklımda ama degısık olsun dıye bunu sectım. sadece ust kısımlar bıraz daha soft yaptıracagım
Uclarimi balkopugubalköpüğü
saclarnızı evınızde acmanızı pek onermıyoruz nıtekım saclarınız komple kopma sansı ıle karsı karsıya kalabılırsınız muhakak açma işlemlerınde profosyonel bır uzmandan yardım almanızı onerırım daha sonrakı boyalarınızı kendınız boyayabılırsınız fakatt acma ıslemı baslı basına sıkıntılı bır işlemdır ıyı gunler ..Merhaba arkadaşlar ben de saçımda tümden bir değişiklik yapmak istiyorum . Saçım şuan açık kumral ve aralarda oryal var. Turuncu renge boyatmak istiyorum . Kuaförde 100 lira diyor . Önce açıp sonra boyarız diyor . Bu açma işlemini evde yapabilir miyim sizce? Birde rengi tutturabilir miyim yoksa kuaföre mi boyatmaliyim? Yardımcı olursanız sevinirim :) Eki Görüntüle 1401027
çikolata kahvve bakır akaju yansıma var bu şaçta tekk boya ıle elde edebımenız mumkun degıll ..bu saç rengi nedir acaba ?
Eki Görüntüle 1397666
Bu renk tam olarak nedir bilen var mı acaba ?
Eki Görüntüle 1405850
Eki Görüntüle 1405982
bu renk ne renk oluyor ?
Muhtemelen çikolata kahveBu renk tam olarak nedir bilen var mı acaba ?
Eki Görüntüle 1405850
bence ombre balyaj yaptır hem boyadan zahmetsiz hem de yüzüne renk gelir değişiklik yapmış olursun :)Bir de bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?