Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

mrb benim saçlarım şu an bakır-turuncu arası garip iğrenç bi renk bu kahve tonunu nasıl elde edebilirim acaba? acmama gerek var mı bakırın üstüne çıkar mı bu renk?CADIARZU

Eklentiler

• $saçççççççççç.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 105
gorebıldıgık kadar cıkolata ma acık bır tonda onun ustunede bıldıgımız platın sarsı kadar acık olmayan bır sarıyla ara ara boyanmıs

burdaki saç rengi tam olarak hangi renk bu renge boyamak istiyorum saçımı ama küllü koyu kumral bu renk arasında karasız kaldım :sm_confused:

kızlar benim saçlarımda hiç boya yok açık kumralım. resimdeki renk ne renk biliyormusun, bu arada kendim boyayacağım saçlarımı. bilen varsa söylesin lütfen.
ilk kez foto eklicem bir terslik olursa düzeltmeye çalışırım kızlar, hadi bismillah:)bi deneyeyim.

Eklentiler

• $t15022.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 76
benimkide buna benziyor ama önceden böyle değildi kızıla boyamıştım sonra kestane kestane attı kızıl kaldı zamanlada bu renge dönüştü yani alttan kusmuş bir renk kızlar

hatta altın karamel gibi bir renk. çok süpermiş bu arada

ya bugun saçımı açtırdım elimde kahve köpüğü var ama deiştircem bu renge resmen hasta oldumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…