Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kuaförüm mavi-yeşil gibi renklerin türkiyede olmadığını söylüyor ama dışarıda görüyorum sürekli.
Ankara'da nerede bulabilirim bu tip renkleri bilen var mı ?

ayrıca kırmızı boya da arıyorum ama direk kan kırmızısı , rengini açmadan etki edecek (saçım zaten açılmadan turuncuya boyanmış halde şuanda) bir marka tavsiye edebilir misiniz?

alışveriş merkezlerinde bulamıyorum ,peki nereden buluyor bunca insan :uhm:

kızıl boyanın akmış hali bu kızlar birazda günez ışığıyla farklı bi renge dönüşmüş

normalde saclarim koyu kestane ama bugün yanlis boyayi aldim ve bu renk oldu..iyi hos ama kizlar dipler cok acik oldu,uclar cok koyu((napicam ben yaaa(
aynisini alip yinemi boyasam sadece uclari,yoksa siyahla kapatsammi tamamini sizce??

bu reklam filimindeki kızın saç rengi ne acaba?ben konu açmıştım bu konuda fakat bazı şahıslar dağıtmış konuyu o yüzden buraya yazdım

cnm bnm saclarım suan yaklaşık böyle bi renk..palette sonbahar kızılı boyadım biraz akınca böyle oldu ama kumral bakır olablr asıl renk

saç kaş karamel varya.. hadise yapmıştı..gozler onplana cıkıyor..o guzel.. ama tam rengın adı karamel mı bılmıyorum

Alfa jeans colorlar var umarım doğru yazmışımdır genellikle kuaförlerde oluyor malesef ama bazı alışveriş sitelerindede satılıyor netten ara bulabilirsin

bugün koleston çarpıcı bakır aldım ama boyamaya cesaret edemiyorummCADIARZUaranızda kullanan arkadaşlar var mıııı??

kızlar benim saçlarım koyu kahverengi, siyaha yakın. aralarina bir kaç ton açıgı, parıltılı bir renkte gölge yaptırmak istiyorum.koyu bakır, çikolata kahve gibi bir renk olur mu sizce? bir de örnek resim arıyorum ama bulamiyorum. resim varsa eklerseniz sevinirim.

bu ne renk arkadaşlar?? hangi market boyasıyla olur?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…