Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

opuyorumnanaktanbenim fikrim bence onun saçlarının uçları sarıydı .kızıla boyatmış hepsini daha sonra uzadıkça hem kendi dogal saç dipleri çıkmışuçlarıda oreng olmuş boya aktıkça
ama üstü tamamen dogal saç rengi.uçlarıda dediğim gibi işteopuyorumnanaktan

bence bu uçlarında ki renk olamadan önce kendi saçının uçlarını açtırmış sanırım sarıyla sadece uçlarını ama.daha sonra komplen bi kızıln bi tonlarına boyatmış komplen.uzadıça o rengi almış.ama dipler kendi rengi.

arkadaslr bu sac rengını nasıl elde edebılrız lutfen yardımcı olun herkes bırseyler soyluyır

canım bu rengi evde elde etmen pek mümkün değil. sık atılmış balyajlar var ayrıca fon rengi de çok koyu değil. ancak kuaföre bu fotoyu götürerek elde edebilirsin... bu arada şuan ki saç rengini bilmeden yorum yaptım...

canım sen bengü'nün saç rengini sordun değil mi? şuan zaten topikte öyle bir konu var ona da bak istersen. bence bu karamel kahve. koyuysa saç rengin açmadan yapamazsın. ama aralarında da ışıltılar var. sanki ara ara balyaj atılmış gibime geldi

ya bu saç rengini bilen var mı..net olarak bilen varsa lütfen söylesin lütfennn...bence bu forumda bir tane kuaför olmalı bize bilgi verebilecek...

Eklentiler

• $5135912-lg.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 91
  • $naz8ox2.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 69
kız zaten açık kumral dogal.röfle var onda.yapılan işlem sadece röfle.bence dogal sarışınlar elde edebilir bu saç renklerini.siyah bi saça hayatta .bu renkler olmaz olur ama zor yani saçı yıpratır açtırması falan.ama kumral bi insanın bu saçı yaptırması çok kolay hatta kuaförlerin bile hiç zorlanmadıgı bi saç tipi.

mrh arkadaşlar benim saçım pilatin sarısı şuan.ama artık degiştirmek istiyorum.sizce riskli bi pilatin sarısından sonra hangi renk boyayabilirim kendim veya kuaför bakcaz artık .şöyle güzel tatlı bi renk.benim kendi dogal saçım siyah bu arada msj.bekliyorm sevgiler.kızıl .siyah hariç.aslında amacım biraz dinlendirmek.ama renginide pek kaybetmek istemiyorum açık kumral olabilirmi.veya başka renkler içersinde oryal bulunmayan açık renkler istiyorum.

:teytey:

canım küllü açık kumrala bak. zaten platinmiş rengin bence birden koyulaştırma. ne boyasan tutar şu anda. karamel kahve var o da hoş bir renk. yada hafif bakırlık istersen bakır karamel...

bende sacımı boyatmak ıstıorum beyaz tenlıyım,sacım kumral,röfle cok mmu yaslı gösterir sizce?yardımcı olursanız seviinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…