Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

gamse hakketten saç rengi mükemmel.saçları çok balımlı baksan capcanlı ya.nerde bende öyle saç.ama kız zaten kumral galiba ya ya bu balyaş yada röfle gibi bişey olmasın

bencede boya ama ne renk oldugu tartışılır birazzz.sanki saçın yukarı taraflarıı kahve tonları gibi alt kısım ise bakır ve kızıl rengi anımsatıyor...

cook tesekkürler... ama netten degilse foto napıcam yani benim bilgisayarda kayıtlı fotoğraf..yerimseniben

Benim saç rengim koyu küllü kumral, bu kızın saç dipleri gibi.. dip boyasız, kendi saçımı aynen böyle açtırmak için ne demem gerekio? bu arada bu renk platin mi? bi de röfle mi balyaj mı? hiç anlamıyorum bu işlerden :)

bu ustteki sarı ne sarısı bayanlar yardımcı olun:S evde kendim yapabilirmiyim cunku sacım boyasız su anda?? altta siyah olmıcak

Son düzenleme:

bence sık rofle yapılmıs sımdıde dıplerı gelmıssırnaşık şey

diplerinin birazcık görünmesini ben de istiorum, sıfır sarı olunca hastalıklı gibi görünüorum kumral kaşlarımla :)

o zaman yarım rofle dıye bısey duymustum hep dıplerıne zararda vermez saçlarının oyle yaptır? ama sende o yukardak renk ne bana yardımcı olurmusunvereliniortak

bu rengi bilen kimse yokmuuuuuuuuuu:sinifsinif:

walla canım o üstteki sarı düz bi renk değl o da gölgeli farkettiysen bazı yerleri bi ton açığı ya da koyusu zaten düz renk hiç bu kadar alımlı durmuyor benim nacizane fikrim en iisi alıp fotoları kuaföre götürüp göstermek D

kızlar bu renk ne renk tam siyahta değil sanki kahveye dönük gibi nasıl bu renge ulaşırım yardımcı olursanız sevinirim opuyorumnanaktan

kızlar saçım açık kumralla sarı arası. bide ne boyasam 2 ton açığı oluyo kafamda delircem :1no2:
bu rengi nasıl elde edebilirim sizce

bu ustteki sarı ne sarısı bayanlar yardımcı olun:S evde kendim yapabilirmiyim cunku sacım boyasız su anda?? altta siyah olmıcak

Saç ne gibi işlemlerden geçmiş bilemeyeceğim ama bana palette natural colors açık papatyayla yapabilirsin gibi geldi.Benim saçlarım koyu kumraldı.Palette natural colors açık papatyayla aşağı yukarı bu rengi yakalamıştım.zaten 2-4 ton saç rengini açıyor aynı böyle ipeksi bir parlaklık veriyor...Fotoğrafım olsaydı koyardım ama maalesef yok..Açık papatya+altın sarı belki de daha mantıklı olur.çünkü sarısı biraz daha yoğun.umarım yardımcı olabilmişimdir

Eklentiler

• $480_kucuk.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:

palette natural colors açık papatyayla??şimdi bu direk boyanın ismi dimi? benım saclarım koyu kumral bu renge boyarsam cıkarmıkı? teşekkürlerr :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…