canım internette bulduğun fotoğrafın adresini kopyala bak üstte bir buton var ( kare/dağ resmi gibi görünüyor-sarı-zarf ve mektubun yanında) ona tıkla oraya adresi yaz,eklemiş olursun . umarım anlatabilmişimdir a.s.
Benim saç rengim koyu küllü kumral, bu kızın saç dipleri gibi.. dip boyasız, kendi saçımı aynen böyle açtırmak için ne demem gerekio? bu arada bu renk platin mi? bi de röfle mi balyaj mı? hiç anlamıyorum bu işlerden :)
bence sık rofle yapılmıs sımdıde dıplerı gelmıssırnaşık şey
diplerinin birazcık görünmesini ben de istiorum, sıfır sarı olunca hastalıklı gibi görünüorum kumral kaşlarımla :)
walla sarının o kadar tonu var ki, hangisine ne deniyo ben de bilmiorum cnm
bu rengi bilen kimse yokmuuuuuuuuuu:sinifsinif:
bu ustteki sarı ne sarısı bayanlar yardımcı olun:S evde kendim yapabilirmiyim cunku sacım boyasız su anda?? altta siyah olmıcak
Saç ne gibi işlemlerden geçmiş bilemeyeceğim ama bana palette natural colors açık papatyayla yapabilirsin gibi geldi.Benim saçlarım koyu kumraldı.Palette natural colors açık papatyayla aşağı yukarı bu rengi yakalamıştım.zaten 2-4 ton saç rengini açıyor aynı böyle ipeksi bir parlaklık veriyor...Fotoğrafım olsaydı koyardım ama maalesef yok..Açık papatya+altın sarı belki de daha mantıklı olur.çünkü sarısı biraz daha yoğun.umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?