Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kumral hoş dururda.röfle dedigin gibi yaşından fazla gösteriyo insanı .sanırım ögrencisin bide.röfle yapma bence.karamel yaptır.beyaz tenlilere çok yakışıyo.

canım bence bu yaşlarda saçını fazla yorma. röfle gerçekten yaşlı gösteriyor. ve sarı saç makyajsız olmuyor, solgun hasta gibi oluyorsun sürekli. ben bir gün makyaj yapmayım herkes sorardı neyin var diye. beyaz tenliymişsin bencede melisabusenin dediği gibi karamel veya açık kumral tonları hoş olur.

a.s
teşekkür ederim irem8585benim ten rengim rengim beyaz canım bende aslında çikolata kahvesi yada karamel istiyorum daha karar aşamasındayım sizinle paylaşırım boyayıncahihoyyyt

merak ettiğim saç rengini paylaşıyorum hatta burayı bırakın özellikle konu açıyorum..kimse birşey yazmıyo yaa...yine paylaşıyorum bu rengi nasıl elde edicem...saçı bu renk olan kimse yok mu yaa...senağlama

selam kızlar yeni deluxe kahve köpüğü çıkmış bugun markette gördüm, deneyen var mı acaba çok merak ediyorum acaba röfle üstüne boyasam nasıl our???kafamçokkarıştı

bence çikolatalı kahve biraz daha farklı nazın burdaki rengi kızıl kahve gibi duruyor.

bence de naz elmas kesinlikle çikolata kahve diil..çikolata kahve bildiğin kopkoyu bi kahve oluyo..bu kızıl kahve..kuaför arkadaşıma kızıl kahve boyamıştı, aynen bu renk olmuştu..tabi kuaförlerle piyasa boyaları birbirini tutmaz ama yine de çikolata kahve diil bu arkadaşlar...

canım küllü boyama sakın, çünkü saçın platin sarı olduğu için küllü renkler yeşilleştirir..açık kumral ya da karamel tonlarını deneyebilirsin..çok koyulaştırmamış olursun böölece

bana fındık kabugu gibi geldi ama bu biraz daha koyu

ya kızlar şu renkler ne tam olarak minecan ın saçlarında röfle mi var. aslı nın saçının dipleri ve uçları farklı tam olarak ne yapılmış bi bilen yok mu yaasenağlama

Eklentiler

• $minecan beyazadam.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 98
natalie portman ın bu saç rengi tam olarak nedir?!
bir de benim saçlarım koyu renkli koyu kahve tonlarında ve maalesef kızıl da var içinde yani doğal saçım değil boyalı. bu rengi bulsam tutar mı saçıma? cevap veren olursa sevinirim kızlar:gitme:

Eklentiler

• $natalie-portman-2.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 91
bende adriana limanın bu renginden istiyorum aralardaki ışıltılar olmadan da güzel olur diye düşünüyorum yanlız saçım sarı renkte kendim boyayarak bu rengi elde edebilirmiyim?kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $adriana_lima.webp
    14 KB · Görüntüleme: 63
bakır kahve içinde kızzıllık olan ışıkta ciddi bakır gibi duran bi sac rengi. ama direk marka boyalarda bulunurmu bılmıorum kardeşimin saçları bu renk. herkeste begeniyo baya..

ben nasıl foto eklenir bilmiyorum bilsem eklicem. sormak istediğim bi renk var ama soramıyorum..fisfisfis

canım internette bulduğun fotoğrafın adresini kopyala bak üstte bir buton var ( kare/dağ resmi gibi görünüyor-sarı-zarf ve mektubun yanında) ona tıkla oraya adresi yaz,eklemiş olursun . umarım anlatabilmişimdir a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…