Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

merhaba kızlar benim saçım şu anda sarı ama sarının hangi tonu olduğunu bilmiyorum ama ben daha doğal duran bi sarı istiyorum
istediğim saç rengi de sophia myles'ın saçı yeni üye olduğum için resim yükleyemiorum
böyle bildiğiniz doğal durucak bi ton var mı?

Arkadaşlar bu rengin adını bilen var mı? Nasıl elde edebilirim, ya da mevcut markalardan bu renge ulaşabileceğim bir isim verebilir misiniz, bir ton koyusu da olabilir.

benim saçım bu renge yakın şuanda açık sarı üzerine kumrala boyadım bi kaç yıkamada böyle oldu

canımm ben iki günönce boyadımyoğun bakır ve açık dore bakır bakrışımı aynı bu renk saçım şuanda

merhaba rouge.....forumda yeniyim karıstırırkenn gördüm en son fotodaki rengi merak ediyorsun sanırım bende ashlee simpson ın o sac rengindeki fotosunu götürtüp önce kuaföre boyattım su an 3. hatta 4. boyanısı ve ben evde kendim boyuyorumm alix in romantik kızıl saç rengi ile boyuyorumm ve bu zmana kadar en iyi sonucu alix ten aldım cok gec akıor ve kalıcı bi boya eğer tenin acık renkse yakısır ve kaşlarınıda boyadığın zamn daha iddialı bir renk oluyorr tavsiye ederimm:CüvCüv:

arkadaşlar bende bu saç rengini arıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?? bu renk karışımmıdır yoksa tek boyamıdır anlamadım saçlarım çikolata kahve bu rengi nasıl elde edebilirim??

Eklentiler

• $PICT0966.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 78
arkadaşlarrr niye kimse bişi sölemiyooo yardım edin lütfenn fikir edinmem lazımm loreal bakır kor kızılıı nasıll bi renkkk boyarsamm nasıl olurr şuandakii saçımm açıkk karamel gibi fikrniz lütfennn:Saruboceq:

bence palette tarçın bakır boya ben baoaydım harika aynı renk çıktı memenunun aslında profil resmimde var o ren ama ben acemiyim henüz koyamadım görünmüyor nedense bilen varsa yardım etsinnnn

palette kahve köpüğü ve altınsarısı rengini karıştır seçtiğin altınsarısı 8.3 yada 9.3 no olsun ikisini de eşit miktarlarda kullanmalısın

bunu yapınca tam olarak ne oluyor acaba ?????? ben kahve köpüğü istiyorum aslında ama böyle yapınca ne oluyorrrrr????

benim saçım şu an sarı bir ay oldu boyatalı diplerde çıktı baya koyu koyu palettenin kahve köpüğü rengi kutuda çok hoş gözüküyor ben direk saçıma yapsam bunu sizce nasıl bi renk çıkar acaba???

kızlar bu ne renk oluyo çok merak ettim..benim istediğim renk bu

Eklentiler

• $aysin2.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…