Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

aynen öyle..kızılın üstüne tutmaz.bakır tonu bu..actıracaksın.ama dikkatli ol.ve kızlar lütfen sacınızı orielle actırmayın..artık hala oriel mi kullanıyorlar yazık saclarınıza.ben simsiyah sactan platine döndüm ve sacım yıpranmadı..şaka gibi dimi ama gercek..kuaförüm muhtesem,bende bilinçli olunca...:)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=9122663#post9122663

banada bi fikir verirmisiniz

arkdaşlar selam bende naz elmasın haziran gecesinde ki sarıdan sonra boyattıığı rengi çok beğendim sizlere nasıl gösterebilirim bilmiyorum

sonunda eklemeyi başardım mutlaka saç renginin üstüne tıklayıp bakın arkadaşlar süper bi renk bi de bu rengin hangi renk olduğunu bilen varsa lütfen yazsın..

elize55 çok teşekkür ederim canım ben buğday tenliyim ama daha önce bakır kullanmıştım yakışmıştı bu rengi sordum bugün kızıl bakırla bakırın karışımı dedi kuaför yarın boyattıcam

edat senin gösterdiğin renk kumral bence ama tam olarak hangi tonu anlayamadım kuaföre sorarsan onlar net olarak söyleyebilir

edat senin gösterdiğin renk kumral bence ama tam olarak hangi tonu anlayamadım kuaföre sorarsan onlar net olarak söyleyebilir

kumralmı diosun cnm..yaa şimdi saçıp berbet bi renk bölee yeşil gibi bişii olduu çok fena yanii.üzerine çikolata kahwe boyasam nası olur snce??

çikolata kahve. lorealde var.
eğer kendi saç rengin varsa çiko kahveye veya palatte ışıltılı kahve serisinden biriyle boyıyabilirsin.

Kk güzellik yarışması duyurusu - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

arkadaşlar saçımı ilk defa boyucam.resimdeki saç rengini çok beğendim.evde kendim boyamak istiyorum.bu renk tam olarak nedir yardımcı olurmusunuz?:uhm:ama boyadığım zaman tam bu rengi verecek açık yada koyu olmucak.

Kızlar saçımı sonunda boyadım çikolata kahvesi neva color un yalnız ben saçıma işlem yapmadan yani açmadan boyadım ilk boyamada beyazlar kapanmadı ikinci sefer aynı renge bir daha boyadım fakat renk istediğim gibi olmadı tabi belki saçımı açsam güzel olurdu bu arada kendi saç rengim siyah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…