Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

magnlina teşekkrler canm haklısın yaşlı gösterio resmimi yüklerm yeni rengm ahenkle dans ediceklülülülülülü

tatlmı bi ara ben aşk alevi yapmştm.bu renk aşk aleviyle bakır karışımı bence.aöık tenliysen hele bide yeşil gözlülere mükmml duruo açıktenlysen dene esmerleri kapatr naçizane fikrimopuyorumnanaktan

beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm canım kaydirigubbakcemile3 yakışır heralde bilmiyorumkismile ama ne renk olduğunu bilemedim bilmiyorumkismile

bu ne renk acaba kızlar?

bakır kahve gibi ama hangi boyayla elde edilebilir bilemiyorum ..ama bana tarçın bakırla kahvenin karışımı gibi geldi de atıyorum yani..ciddiye alma çok gözümde öyle canlandı ben de bunun 1 ton açığını beğeniyorum..beğendiğim ne çok saç rengi var hangine boyasam karar veremiyorum yahu..

beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm canım kaydirigubbakcemile3 yakışır heralde bilmiyorumkismile ama ne renk olduğunu bilemedim bilmiyorumkismile

garengciğim herzaman beyaz ten ve yeşil gözlü olmak istemiştm.dene bakalm bizde görelm rengi güzel olacğndan eminim:lepi:

merhaba.aslında resim koyabilseydim çok iyi olucaktı ama daha mesajım dolmadı:) ben brezilyalı mankenlerin kumral ve sarı arası doğal gibi duran saç renklerini çok beğeniyorum.özellikle ana beatriz barros adlı mankenin resimlerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.ama hiç bir kuaför bu tonları yapamıyor.her kuaför tutturmuş röfle yapmaya..saçlar çok kötü duruyo.güneş gibi beyaza yakın parlayan kahveli sarıları beğenmiyorum.ama bu istediğim tonları da yapamıyorum iştee

aklinialirimsmile

tatlım bende bayılıorm brezilayalı hatunlara ya.esmer tene kumral saç mükemml doğal duruoobayanssulusmile bu arada hatunn da sarısı süperrr.zevklisin

sağol canım yaa bi de aynı rengi ben yapabilsem :1closedeyes: brezilyalı mankenlerin saç renkleri gerçekten süper.

kızlar bu iki renge bayıldımm fakat anlıyamadım ne renk olduklarını yardımcı olursanız çok sevinirimm opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $17436_1247313936848_1049411255_2407256_7988529_n - Kopya.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $CAZJ0FNCCA63H59HCAE7TPNKCAK1FULYCAY8QYT1CAB7YSG0CA6DYOH6CAGY2761CARYBFZ3CAAGSTLGCADO848SCA00...webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 55
sağol canım yaa bi de aynı rengi ben yapabilsem :1closedeyes: brezilyalı mankenlerin saç renkleri gerçekten süper.

Ben bu senin avatarındaki saç rengi için çok uzaktaki bir kuaföre gidicem, uzman dediler.
Yarın gidicem bakalım, umarım değer bu karda kışta o kadar uğraşmaya. :Saruboceq:

canım ben kuaförm sana şöyle fikir vereyim bu saç rengi kahve kızıl tabiki her boyanın rengi aynı tutmaz ton ton farklıdır buna dikkat et ama saçın turuncuysa onun üzerine süper olur katologtan iyi seç

Ya arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz ? Benim saçlarım şuan bronz kahve . Kızıl çikolatayla çikolata kahveyi karıştırmayı düşünüyorum ben de .Nasıl olur fikri olan var mı ?? CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…