Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

estağfirullah
cnm :) ama bronz kahve ye benzior sen saçını bu renge mi boyamaya karar verdin:)

evet canım açıcı ile açtıktan sonra kumrala boyamak zorunda kaldım bir süre sonra bu renk yapıyım diyorum solaryumada giriyorum bronz tene hoş durur gibi...

rofleeyle yapılmıs bu renk sanırım cok tatlı dogal bı rengı var renk konusunda bı bılgım yok arkdslarr rengı ney bunun acaba:1hug:

off çok zor, bu nasıl tarif edilir ki.. ama rengi çok güzelmiş canım

thalia nın fotosu için;
küllü ya da koyu kumral zemin üzerine ince ve sık atılmış açık sarı röfle ama kullanılmış da zamanla bu hali almış gibi çünkü röfleden sonra saçım koyulaşıp bu hali almıştı aralarda açık kumral tonları oluşuor sarı ile koyu kumral ya da koyu renk zemin saçının karışması sonucu oluor aynen bu fotonun çıktısını alıp iyi bir kuaföre git hatta bir kaç yere sor eğer senin kendi saçının üzerine atılabilir die düşünüyorum zahmetsiz bir işlem çünkü kendi rengini deiştirmene gerek yok sanırım:)

kızlar bu karamel mi sizce kızıl kahve istiyordum ama bu da olabilir mi die aklıma geldi şu an,bronz kahveden daha açık değil mi bu?

kızlar o zaman şu rengin ne renk olduğu konusunda banada yardım edersiniz değilmi çok hoşuma gidiyo fakat hangi renk deyip istiycem bilmiyorum..sırnaşık şey

arkadaşlar hadi ama lütfen kocaman sitede bana yardım edecek şu rengi ne renk olduğunu bilen güzel yokmu..

canım çok teşekkür ederim..çünkü saçlarım bu renge çok yakındı..bu hafta ilk işim o rengi bulup saçlarımı boyatmak olacak..:dance:

ama cnm rengi tam çözemedim ben yani kumral açık kumral arası ama sanki nasıl dieyeyim sarı bir saçın üzerine kumral boyarsın da sonra akar ya onun gibi bu renk!bence sen bu fotoyu aynen kuaförlere fln sor renk karışımı fln gerekebilir belki

benim saçlarım şu anda büyük resimdeki renk aynı.
karamel ile fındık kabuğu arası sıcak bir ton
yanlız ben röfleden vazgeçip saçımı boyatmıştım kestaneye
ve saçım aka aka aynı böyle oldu.
süper bir renk gerçekten.
ve röfle üzeri boyada elde ediliyor işin ilginci.
çünkü akınca aradaki röfleler ışıltı veryor gölge gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…