Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar taylor swift in saç rengini çok beğeniorum acaba nasıl elde edebilirim yardımcı olabilirmisiniz opuyorumnanaktan

kizlar bu sac rengi nasil elde edilir sizcee ???
cok ince ve fazla atilmis golge mi var yoksa tek renk boyayip ustune bikac paket golgemi?
bi turlu cozemedim :ecrin_bebek:

meraba arkadaşlar.. ben saç rengimi değiştirmek istiorum ama çok karasızım..bana yardımcı olumusunuz?? şimdiki rengi akaju kahve kahve tonlarında bişey istiorum üstüne boyatsam olurmu?? pınar altuğun şimdiki saç rengi onun gibi olabilir mesela..onun rengini bilen varsa söyliyebilirmi???

baharın sac rengi bakır kahve kızıl karışım bi renk.. ama bu renklerin dengesi cok onemli kuaforde boyatın bnce

slm kızlar..benm sacım su an koyu kmral-kestane arası..ben küllü kumralla koyu kumralı düşünüyorum sizce acılırmı?yoksa kumralla küllü kumralı mı karıstırmalıyım ne dersiniz??

ya banada rojdanın saç rengi lazım kuaförler kendi istediği gibi yapıyo.mesaj hakkım yoktu.avatara resim deki gibi istiyorum koyu kestane saç rengim.kızıl kahve mi yapıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…