sanırım yaptım.ayshegül çok teşekkür ederim canım çok sağol.bundan sonra istediğim resmi yükleyebileceğim...hihoyyyt
lifegoeson; saçların koyu kestane sanırım ben eskiden ilk kez saçlarımı boyadığımda bakır tonu istemiştim peroksit olarak yani boyayı karıştırdığımız bir sıvı var şişe de kutunun içinden çıkan her kutu boyada nerdeyse %6 lık vardır ben kolestonun %9 luğunu ayrıca almıştım ve loreal excellence 8.42 koyu sarı bakır irize ile boyamıştım saçlarımız aynı renk ve koyu olduğu için zaten açılırken ister istemez turunculaşıyor ve bu yüzden bu boyaylada boyadığımızda direk bakır rengini elde edebiliyoruz eğer çok memnun kalmazsan bu renkten diğer markalarınkinden 1 ay sonra boyarsın dipteki renk bakır olduğu için bu sefer direk tutar diye düşünüyorum umarım yardımcı olmuşumdur
arkadaşlar,benim bi fikrim var:) yorumlarınızı bekliyorum: saçlarım mavi siyah sürekli kendim boyuyorum,dipten çıkan kendi rengimin üzerine sürekli kırmızı kızıl boyasam uzadıkça dipleri kızıl uçları siyah olsa sizce nasıl olur marjinal değilmi?
9,11 felan belki.... koleston perfect
kızlar ne renge boyamamı tavsiye edersiniz
kendi saçım alttaki..
bende merak ettm süperrrr
nedirr bu renk??
kızlar ne renge boyamamı tavsiye edersiniz
kendi saçım alttaki..
oyy canım şu ilk fotodaki renk ne kadar güzel, ne renk o acaba?
ayrıca senin saçlarında hemen hemen aynı gibi o renkle, çok azıcık fark var sanırım..o da yakışır demek ki..senin burdaki saçın ne renk peki_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?