Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

tabikide bu saç için yoğun acıcı kullanılmış fındık kabuğu tonlarında bir saçı evde açmaya kalkarsan oldukça turuncumsu bir renk elde edersin ve bu renkte hiç kızıllık yok gördüğün gibi evde yapamazsın yani hani denesende çok feci derecede saçların yıpranır kuaförde yaparken bile bu saç tonu zordur peroksit olarak volümünü en yüksek koyarlar yani iyi düşün saçların yıpranmışsa bu rengi pek deneme doğal rengin sarı ise daha şanslısın dipten gelince en azından rengini kırmak için çok uğraşmazlar koyu kestane ise saçın dayanmayabilir

lifegoeson; saçların koyu kestane sanırım ben eskiden ilk kez saçlarımı boyadığımda bakır tonu istemiştim peroksit olarak yani boyayı karıştırdığımız bir sıvı var şişe de kutunun içinden çıkan her kutu boyada nerdeyse %6 lık vardır ben kolestonun %9 luğunu ayrıca almıştım ve loreal excellence 8.42 koyu sarı bakır irize ile boyamıştım saçlarımız aynı renk ve koyu olduğu için zaten açılırken ister istemez turunculaşıyor ve bu yüzden bu boyaylada boyadığımızda direk bakır rengini elde edebiliyoruz eğer çok memnun kalmazsan bu renkten diğer markalarınkinden 1 ay sonra boyarsın dipteki renk bakır olduğu için bu sefer direk tutar diye düşünüyorum umarım yardımcı olmuşumdur

kızlar nolurr bu rengi bana söyleyin ya aylardır arıyorum yok yok

Eklentiler

• $buldum.webp
    12 KB · Görüntüleme: 51

çok teşekkür ederim tatlım içim rahatladı biraz :))

arkadaşlar,benim bi fikrim var:) yorumlarınızı bekliyorum: saçlarım mavi siyah sürekli kendim boyuyorum,dipten çıkan kendi rengimin üzerine sürekli kırmızı kızıl boyasam uzadıkça dipleri kızıl uçları siyah olsa sizce nasıl olur marjinal değilmi?

evt çok marjinal olur..kaydirigubbakcemile3

ya kızlar ben beyaz tenli siyah saçlıyım zamanla tatile gide gide simsiyah herkesin boya mı diye sorduğu saçlarım biraz açıldı .Şu anki haline koyu kahve diyelim ama kaşlarım da siyah ve kalın sengözlerimebaksanab ne renk yakışabilir? ün.deyken bir ara kırmızıyı denedim 90 lı yıllardaki madonna gibi oldum:teytey::teytey: 10 gün dayanabildim ve siyaha boyatıp rahatladım saçlarımı ..aklinialirimsmile ne dersiniz benim gibi biri ne renk yapsa yakışır saçlarını ?

bende merak ettm süperrrr
nedirr bu renk??

ay bunlara bende bayıldım hele ki ilkine :))
ama cevap almak cok zor bu renkler hakkında sanırım kuaföre giidp işte ben bunu istiyorum demek lazım :)))

kızlar ne renge boyamamı tavsiye edersiniz
kendi saçım alttaki..

ben boyamamanı tavsiye ediyorum renk süper :)) olumunekankayizsmile

canım bnm saçımda turunculuk v tam reengini bilmiorum çünkü aktı baya ilk foto bal rengi bayılıyorum o renge

ben boyamamanı tavsiye ediyorum renk süper :)) olumunekankayizsmile[/QUOTE]

ama cnn çok sıkıldım bu renkten turunumsu bi renk oldu bn bal rengi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…