Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar saçlarımı bu renge boyamayı dusunuyorum ama hangi boya iyidir saçta kızıllık olustırmaz bilemıyorum :/ yardımcı olursanız çok sevinirim

haaaa bir de mat degil deli gibi parlasın istiyorum =)))))))))

canım kuaföre gitsem herhalde resimle giderim ben de:)

ben kendim evde boyamak için sordum hangi boya ile elde edebilirim diye

bencede resimle git bende saçımı koyu kahveye boyattım bu resimdeki gibi siyaha yakın oldu tenimde beyaz ama ifadem çok sert oldu pek memnun kalmadım açık tonlarda kahve daha yumuşak bir ifade verir yinede sen bilirsin. ben fahriye evcene özenmiştim

ewttt aynı şekilde bende çok merak ediyorum baharın saç rengini bilen varsa cevaplayabilirse sevinirim yerimseniben

cvp veren yok mu acilllll :Saruboceq:
ezeldekki baharın saç rengi
yeni üye olduğum için sanırım foto ekliyemiyorum yoksa eklerdim ama görmüşsünüzdür :)

liv o saç rengi koleston kakao kahve ben boyadım süper bi renk parlak ve içinde kızıllıkta yok zemuszemus şiddetle tavsiye ederim sarışın olcaktım ama buna karar verdim aldım boyadım sonuç mükemmel

resminebaktımda kutunun üstünde çok soluk bir kahve gibi duruyoo gerçek hali nasıll, bide koleston saçı dokmüyo dimi, ben hiç boyamadımda
kolestonla tabi :)) öpüyoruma.s.

liv o saç rengi koleston kakao kahve ben boyadım süper bi renk parlak ve içinde kızıllıkta yok zemuszemus şiddetle tavsiye ederim sarışın olcaktım ama buna karar verdim aldım boyadım sonuç mükemmel

cnm ben igora 5.0 ile boyadım saçlarım baya koyu oldu ama şimdi biraz daha koyulaştırcam sen dedigin koleston 4.0 degil mi ...
benim aklımda igora 3.0 ya da 4.0 ile boyamak var ama karar vermedim =(

gümüş dizisindeki songül ödenin saç rengine bayıldım sizce bu hangi renk bu rengi nasıl yakalarım ?

Eklentiler

• $songulodengumuswwwdizif.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 154
ilk boyayınca kakao kahve siyah gibi bişey oluyo daha sonra yıkadıkça açılıyo 3. yıkamada rengi oturuyo güneşte koyu parlak kahve normal bi ortamda tam siyah olmasada ona yakın gibi oluyo ama çok parlak rengi yani benim saçım hiç bi boyada parlamazken bunda pırıl pırıl görünüyo zemuszemus

kızlar bu saç renkleri nedir acaba? birde bnm saçım koyu kumral ilk boyamada elde edebilir miyim?
saçımı ilk defa boyatacağım :)

nasıl bi sarı yapsam?? doğal durması çok önemli bnm için_? yavaş yavaş mı açsam saç rengimi? çok soru sordum :icecream: teşkürleerrr :enbuyukkk:

Eklentiler

• $46cf4e5e2891acd90cd6500yi3.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 115
  • $1186495305919.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 97
kızlar ben haftasonu aynı bu şekilde bu modelide götürüp perçem kestiricem.
perçemin modeli konusunda hiçbir şuphem yok çok beğeniyorum bu kadının saç modellerini.daha öncede bu tarz perçem kullandım ancak size bi sorum olucak 1. resimdeki gibi perçem kestiricem ama 2. resimdeki gibi aralara balyaj attırmak istiyorum.balyaj derken öle çok belli olsun istemiyorum biraz saç uçlarımın rengini yumuşatmak için.esmer bi kızım doğal saç rengim koyu kestane ama korkuyorum şu şekilde açtırmaya rengini fikirlerinizi bekliyorum kızlar.saçlarımın uzunluğu ise neredeyse göğüs hizamda ve yuvarlak bir yüze sahibim ..

bu kestirmek istediğim perçem

buda bahsettiğim balyaj

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar saçlarım sarı, son günlerde demet akalının yeni saç rengi çok hoşuma gidiyor.. acaba o renk ne? çikolata kahve mi? sizce sarının üstüne nasıl olur? tabiki ilk etapta kapanmaz ama? acabaa kıysammı saçlarımaaa eyvahedigeldismile

selam arkadaşlar
benim bir fikrim var saçlarımiçin.
gecen yaz kızıl balyaj attırmıstım.ama bu kez daha da asırıya kacıp işi pembeye dökmek istiyorum.pembe balyaj nasıl olur saclarım normal hali kahverengi tabi kızıl balyajdan sonra rengi acıldı.pembe cabuk akar dimi? bazısı da diyor ki acık tenlisin koyu sarı(kumral yaptır diyor)(bende illaki biraz marjinal gorunum olacak bunu istiyorum)(yani biraz tarz heheh)seker pembesi benim icin uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…