Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

bunlardan hangisi en güzeli ?

Eklentiler

• $leightonmeester-kolaj-3-946x1024.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 68
  • $leightonmeester-kolaj-5-875x1024.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $leightonmeester-kolaj-6-912x1024.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $leightonmeester-kolaj-45-901x1023.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 78
en son saçımı koyu sarı dore bakır boyuodum fakat saçıma daha doğal bi renk yapmak istedim kumral tonlarına dönmek istiyorum fakat çok da düz bi kumral kullanamıyorum biraz daha hoş bi ışıltı olsun istedim kumral doreyi gördüm kullanan yada bilen var mı nası bi renk bakırlık var mı yoksa soluk bi renk mi soluk renkleri sevmiyorum da yakıştıramıyorum da

kızlar bu saç rengi tam nedir bileniniz var mı

Eklentiler

• $candantebl06bykgt0007szfp4.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 45
kızlar bu penolope cruzun saç rengi ne renk ya?hangi marka boya almalıyım?,çok beğendim ben bu rengi bide bişi sormak istiorum benim saçlarım yıllardan beri mavi siyaha boyanıodu ancak 1 senedir saçlarımı kendi haline bıraktımsiyah boyalarım oldu bildiğiniz kızıl,böle kahverengi kızılımsı iğrenç bi renk oldu.dipteki kendi rengimde siyah.şimdi ben bu rengi elde edebilceğim bi boya alsamda saçımı boyasam tutar mı?uçlardaki bibuçuk senelik akmış mavisiyah boya üstüne

Eklentiler

• $penelope-cruz[1].webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 34
bilmem bana boya gibi geldiii...böyle doğal saça rastlamadım açıkçası.....değil midir ki sence boya???a.s. ya da bu saç boyayla elde etmek istense ne kullanmalıyızzz?

saçları kızıl kahve kolestonun güneşte vurduğu için parlıyora.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…