Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

tasvir edemediğim için size sorma gereği hissettim. yakın bir zamanda saçlarımı boyatmayı düşünüyorum. şuanki saçım karamell ( gerçi akmış bir durumda 5 aydır kullanıyorumda ) tekrar sarışın olmak istiyorum ama tamamen sarı da değil röflelide değil... saç diplerim koyu uçları açık yani koyudan açığa giden bir saç rengi istiyorum anlatabildim mi bunun özel bir adı varmı ayrıca renk olarak da ne tavsiye edersiniz?

resimde soldaki kadının saç renginden bahsediyorum arkadaşlar..
acil cevap verirseniz çok makbule geçer boya almaya gidicem :)

tarif ettigin sac renginin ismini ben balyaj olarak biliyorum..

Arkadaşlar sayfanın hemen sol tarafındaki HC reklamındaki uzun saçlı kızın saçı ne renk sizce kuaföre nasıl anlatçam ya çok güzel tam istediğim gibi ne kumral ne bakır ikisinin karışımı renkler çok dengeli dağılmış bayıldım

aynen canım, ben de çok bayıldım... bi kaç işlemgörmüş ama tam olarak bilemiyorum ben de... bal köpüğü falan mı ki CADIARZU

sizce bu saç renkleri nedir?

özellikle çağla şikelin saç rengi nedir?

Eklentiler

• $jiki2g.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $Adsız.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 108
  • $2io2nw6zj4.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
arkadaşlar bu iki saç rengini de söylerseniz çok sevinirim :)

Eklentiler

• $vgfdxgdgsd.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $untitled.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 45
kızlar bu rengi çok merak ediyorum yardımcı olun lütfen

Eklentiler

• $beauty_abbey_lee.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
benim saçımın rengi koyu kestane ama ben kızıla boyamıştım 3 ay önce oda aktı ama azda olsa genede var kızıllık.şimdi ise saçımı karamele boyamak istiorum.ama kızıl üstüne olur mu??

kızlar ben en son saçımı boyattığımda çikolata kahve gibi bişiy oldu istediğimden koyu renk yaptılar ama bir dahakine kesin karar verdim gibi rojda demirerinki gibi yapıcam.çok hoş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…