Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

sertap erenerin son klibindeki saci cok merak ediyorum kizlar cok guzel gozukuyo resim bulamdm bulursanz ekleyebilirmisiniz

8 ay önce sadece uclara bakir yaptiriyim dedim saclarim turuncu gibi cikti ertesi gün koyuya boyattirmistim ((((( ama bakira benzemiyor daha cok sari gibi

8 ay önce sadece uclara bakir yaptiriyim dedim saclarim turuncu gibi cikti ertesi gün koyuya boyattirmistim ((((( ama bakira benzemiyor daha cok sari gibi

zaten bakır hiç boyandığı gibi durmuyo en fazla 2 hafta kalıyo saçta hemen sarıya dönmeye başlıyo ben de o yüzden sadece bir ay tutabildim bakırı sora yine koyuya boyattım, hiç benlik değil sürekli saç boyatmak

ya keske acilcak gibi olsaydi cok kötü oldu anlatamam resmen koyu turuncu oldu hic acilcak gibi diel yani.. birdaha aslaaa orada boyatmam

Son düzenleme:
ben bi kere yaptirdim strähnchen dedim
röfle yaptilar

evet evet strähnchen röfle oluyor.. yanls anlasildim heralde :=) balyaj in adi yok demek istemistim.. dedigim gibi en iyisi kendin tarif ediceksin nasil istedigini.. ama ben sanirim boyatmicam burada türkiyeye gittigimde boyatmayi düsünüyorum bakalim..

kızlar o zaman şu rengin ne renk olduğu konusunda banada yardım edersiniz değilmi çok hoşuma gidiyo fakat hangi renk deyip istiycem bilmiyorum..sırnaşık şey

evet muhteşem bir renk.özellikle üst kısımlarını beğendim.saçım kahve ne çok koyu ne çok açık.bu rengi elde etmek için hangi boyaya boyamalıyım önerisi olan var mı?j
julyet sen bulabildin mi bu rengi
?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…