Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar yüz hatlarım ve ten rengim benziyor bu kadına .saçlar tam istediğim gibi olmuş bu nası bir renk?uçları sarıya bakıyor da üst taraflar acaba soğan kabuğu mu??? lütfen yardımcı olun.. :95:

ece erkenin yeni saçını gördünüzmü?? bende onu çok beğendim,,öle yapmak istiyorumm (google da görsellere ece erkenin yeni saçı yazınca çıkıo bilginize...)

canım sen çok esmer değilmişsin ama.. sana karamelden ziyade kahve tonları çok yakışır ..saçının rengini kırar ve hafif kızılımsılık olur saçında.. çok yakışır..maşallah pek de tatlıymışın

Meraba kizlar,

ben sacima balyaj yaptirmak istiyorm. diplerden koyu ve gittikce aciklasan. uclari tam sari olsun istiyorm ve dogal dursun istiyorm. ama bu cesit balyajin adini bilmiyorm..bu balyajin adi nedir?

birde sacimi en son kendim loreal 7.00 ile boyamistim onun üstünemi yaptirmaliyim yoksa kuaförler önce bi renge boyayip üzerinemi balyaj atiyorlar? nasil oluyor yani yanlis birsey yapmak istmiyorm cünkü hem uzatiyorum hem saglikli kalsin istiyorum hemde sacim o renklere iyice alissin istiyorum cünkü yaza dogru nisanim olucagi icin.. bilgi verirseniz cok sevinirim..

ilk defa boyatcam kuaformu kendnzmi boyuyosun napm karar veremdm bide kizilmi sarimi dogal gozuksun istyrum tafsiylrnz varmi

ilk defa boyatcam kuaformu kendnzmi boyuyosun napm karar veremdm bide kizilmi sarimi dogal gozuksun istyrum tafsiylrnz varmi

bana yardimci olurmusunuz

gerçekten harikaaa bilen varsa yazsın lütfennnnnnnnnn
Bnm saç rengim bunun gibi.
alt saçım bal köpüğüydü. kuaföre dedimki aralarına ışık at. sarı olarak renk gelsin die. herzmnki gibi anladım bn senin dediini diip saçımı ince ince alıp balyaj attı. bnm demek istediim o deildi ama sonuçta güzel olmuştu. Önceki saçımın uçlarında da sarı balyaj wardı. ondan dolayıda saçlarımın uçları daha açık durdu. üstlerden uçlara doru açık gözüktü.
umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…