Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

arkadaşlar bu renk çok güzelmiş kumral mı oluyor. Bir de papatya ile falan yapılır mı ki??

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 105
arkadaşlar, aslı enver in saçını sordum bugün kuaföre, resmini de telefona kaydetmiştim, gösterdim. benim saçımda 2 sene öncesinden platin sarısı vardı, üstüne de kumral boyatmıştım geçen yıl, şu an üstler kendi kestane rengim, ortalar kumral, uçlar da açık kumral. kuaför önce bu saçımı açmaları gerektğini, üstüne de bu rengi yapacaklarını söyledi. süre olarak da 4 saati bulur yapması dedi.eğer bunun üstüne yaparsa renk karışımları olur tek bu renk çıkmaz dedi. çok zahmetli diye yaptırmadım bu hafta, ama haftaya cumartesi yaptırıcam, eklerim olmazsa resmimi, size de fikir olur. bu hafta cesaret edemedim, öğretmnim ben de kötü olursa okul zamanına denk gelmesin diye, tatil girsin haftaya yaptırıcam
inşallah olur...

48ve58 bekliyoruz resmini

inşallah güzel olur saçlarım da seve seve eklerim yaaa korkuyorum aslında:18:

aslında saçlarımı sarıya dönük bir tona boyatmayı düşünüyorum ama biraz önce gördüm bu rengi birazcık aklımı çeldi nedir bu renk acaba, nasıl yapılır, kumral boya üzerinde tutar mı ki?

özdendeniz, bal sarısı mı acaba??? bizim de hep aradığımız sorduğumuz renkelrden bu da...

resmen bayıldım renge eğer hangi renk oldugunu bulursam buna boyatıcam bi fikriniz var mı canlarım??

özdendeniz, bal sarısı mı acaba??? bizim de hep aradığımız sorduğumuz renkelrden bu da...

Olabilir aslında ama ben bir kere bal rengi yaptırdım daha koyu durdu bu renkten. Bu renkte bir sıcaklık var ama hiç kızıllık yok çözemedim acaba sadece açtırsam ve üstüne cila yaptırsam olur mu diyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…