BU SAÇ RENGİ NE ARKADAŞLAR???????????????
Eki Görüntüle 123374 :26: :26: :26:
arkadaşlar, aslı enver in saçını sordum bugün kuaföre, resmini de telefona kaydetmiştim, gösterdim. benim saçımda 2 sene öncesinden platin sarısı vardı, üstüne de kumral boyatmıştım geçen yıl, şu an üstler kendi kestane rengim, ortalar kumral, uçlar da açık kumral. kuaför önce bu saçımı açmaları gerektğini, üstüne de bu rengi yapacaklarını söyledi. süre olarak da 4 saati bulur yapması dedi.eğer bunun üstüne yaparsa renk karışımları olur tek bu renk çıkmaz dedi. çok zahmetli diye yaptırmadım bu hafta, ama haftaya cumartesi yaptırıcam, eklerim olmazsa resmimi, size de fikir olur. bu hafta cesaret edemedim, öğretmnim ben de kötü olursa okul zamanına denk gelmesin diye, tatil girsin haftaya yaptırıcam
inşallah olur...
Eki Görüntüle 131028
aslında saçlarımı sarıya dönük bir tona boyatmayı düşünüyorum ama biraz önce gördüm bu rengi birazcık aklımı çeldinedir bu renk acaba, nasıl yapılır, kumral boya üzerinde tutar mı ki?
benim tipimde 2.sıradan 3.kıza benzio istiyorum boyatmak ama cesaretim yokedam ben ikincisi çok beğendim
benim tipimde 2.sıradan 3.kıza benzio istiyorum boyatmak ama cesaretim yok
bence papatya ile olmaz standbyme9arkadaşlar bu renk çok güzelmiş kumral mı oluyor. Bir de papatya ile falan yapılır mı ki??
özdendeniz, bal sarısı mı acaba??? bizim de hep aradığımız sorduğumuz renkelrden bu da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?