Bu renklerin hepsini beğendim en çok da ikinciyi, hangi renkler bilen var mı? Akmayacak bir boya istiyorum bir de sarı saçın üstüne tutsun istiyorum çok mu şey istiyorum :)
benim şu anki saçım 3. resimdekine benziyor. platin sarısı saçın üstüne yaptırmıştım 1.5 sene önce, açık kumraldı benim boyattığım. boya akmaya başlayınca da saçın uçlarından sarılar çıkmaya başladı , 2-3 renk oldu saçlarım ve herkes çok beğeniyor hala. istesem öyle olmazdı yani... kızıl kumral da yapılabilir ama o başlarda biraz kızıl görünüyor sevmeyebilirsin belki, ben sevmedim de açık kumral yaptırdım kuaförümün önerisiyle...yine de daha iyi bilen birilerine danış bence
Bu renklerin hepsini beğendim en çok da ikinciyi, hangi renkler bilen var mı? Akmayacak bir boya istiyorum bir de sarı saçın üstüne tutsun istiyorum çok mu şey istiyorum :)
benim şu anki saçım 3. resimdekine benziyor. platin sarısı saçın üstüne yaptırmıştım 1.5 sene önce, açık kumraldı benim boyattığım. boya akmaya başlayınca da saçın uçlarından sarılar çıkmaya başladı , 2-3 renk oldu saçlarım ve herkes çok beğeniyor hala. istesem öyle olmazdı yani... kızıl kumral da yapılabilir ama o başlarda biraz kızıl görünüyor sevmeyebilirsin belki, ben sevmedim de açık kumral yaptırdım kuaförümün önerisiyle...yine de daha iyi bilen birilerine danış bence
Sağol canım zaten önce extrait dore ile açmayı denicem olmazsa majirel 9.32 olmazsa bu renkler :) Kuafore gidesim yok, istedigim gibi yapamıyorlar cogunlukla (işinin ehli olanlar vardır elbette ama bana denk gelmedi herhalde). Saclarım da cok ince mahvoluyor illa ki açıcı kullanıyorlar garanti olsun diye herhalde, ben aynı rengi evde açıcı olmadan, kızıllık da olmadan elde edebiliyorum. Mesela en son loreal excellence 9.1 gayet sarı oldu kızıllık yok.
Olsun canım beğendiysen mutlaka güzel olmuştur. Hangi renk merak ettim :) Ya da fotonu bekleyeyim. Güle güle kullan yeni rengini.ben saçımı boyattım bugün.... ama istedğim gibi olmadı yine öffyarın fotomu çeker koyarım. ben yine de beğendim ama
Canım benim de onceden doğal sacımın önlerini beyaza yakın yapmıştı açıcı, bir daha cila yaptırırsan daha doğal durur.söz konusu saç olunca, kararsız kalmamak mümkün değil sanırım bayanlar için... beğendiğin renklerin hepsi güzeldi bence. sen karar ver artık hangisinin sana en çok yakışacağına
benim saçımı eşim pek beğenmedi , önlerini... arka kısmı güzel oldu ama önleri açıcı kullanınca çok açıldı kendi saç rengim olduğu için. ben de önlerini beğenmedim ama ekleyebilirsem ekliyorum...
ekleyemiyorum ben, çok büyük diyor resimleri. hata oluşuyor. sürükleyip yapıyim dedim , o zaman da tüm ekran resim oldu hiç bi link kalmadı...
Kuaföre bir sor canım en iyisi. Simdi balyaj da mı var sacında?bilemiyorum ya... şu an alışamadım hiç saçıma, önleri çok açık geliyor sarısı böyle güneşte parlıyor ama sarı değil saçım, kahve de değil öyle ilginç bişey. açık kumral lorealin, 7.5 dedi kuaför... yarın olmazsa koyultturucam gidip diplerini...
arkadaşlar slm bana irlanda kızılının marka ve numarasını verebilirmisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?