Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Bayanlar lütfen yardımcı olun aylardır hevesle istiorum,bu rengi nasıl elde edebilirim? Deneyip bu renge ulaşan var mı

Bayanlar lütfen yardımcı olun aylardır hevesle istiorum,bu rengi nasıl elde edebilirim? Deneyip bu renge ulaşan var mı

Canım ben açık ton bakırlarla kahve tonlu saçımı açmaya çalıştım ama bu kadar açılması için her ay boyasam ancak 6 ayda belki obuna yakın olur.Ama koyu saçta oryalsiz zorrr gibi...

benim saçım şuan ateş kızılı,sizinde söylediğiniz gibi açık tonda bi bakıra boyamalıyım sanırım çok teşekkür ederim.

benmde bi ara saçlarım ışıltılı kahveydi güneş vurduğunda aynı beren saatin resmindeki gibi oluyodu... ben koyu kumral rengini merak ediyorum saçlarım kumrala boyamıştım ama koyu karamel gibi.koyu kumral saçta nasıl duruyo hangi markayı önerir siniz?

arkadaşlar bu saç ne renk çok hoşuma gitti ve sizce bu saça perma falan yaptırılmış mı yoksa doğal hali mi gamyoncuiremsu

saça arkadan ışık vurmuş ondan öyle görünüyor bence.benim eski saçlarımda kahve tonundaydı ışık vurduğunda ise böyle bi görünüme bürünüyordu...

bakır kızılı bence güzel bi renk iddalı röfle yaptırmak isten yapmasın olmaz çünkü bi kuaför olarak söylüyorum

arkadaşlar bende iki gün önce alix in açık kahve karamel boyadım uçlarda röfle vardı biraz fazla beklettim koyu oldu sizde bu renk boyatmak isterseniz bir iki ton açığını kullanın güzel oldu hem parladı saçlarım bi kaç hafta sonra iki ton açığını boyucam onuda yazarım

kızlar adanalı dizisindeki oktay kaynarcanın kızı rolünde oynayan kızın saçlarının rengi(off sonunda sadede geldim uzn oldu birass:) ne renk oldugunu bilen varmı??? kendimiz o şekilde elde edebilirmiyiz ki benim saçlar platin ama o renk de çok hoş ...

Hadisenin yeni saçı ne renk oluyo acaba? çok hoş ve doğal buldum bn bilen var mı?

selam kızlar, bana da yardım eden olusa çok sevinirim.. bu rengi bal rengi diye buldum ama diğer gördüğüm bal renklerine hiç benzemiyo.. sizce bu renk nedir nasıl elde edilir..? yardım edin nolur

Eklentiler

• $bal rengi.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 272
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…