Eki Görüntüle 203509 Eki Görüntüle 203508 Eki Görüntüle 203507
.Eki Görüntüle 203510
Arkadaşlar bu rengi hangi boyayla elde edebilirim acil boyamam lazım ve bu rengi istiyorum saçlarım 4-0 paletteyle boyalıydı şimdi aktı aralarda hafif gölgeler oldu üzerine hangi boyayı kullanmalıyım lütfen yardımcı olun bana...
Merhaba benm saçlarm tarçın bakır bu renk Eki Görüntüle 204858
Sizce bu renk nasıl elde edilir değiştirmeyi düşünüyorum bazende bu ton hoşuma gitti bayaEki Görüntüle 204859
Arkadaşlar sizce bu saça hangi işlemler uygulanmış ? :26:
Aşağıdaki rengi şarap kızılına igora kızıl yoğunlaştırıcı katarak elde edebilir miyim?
Tek şarap kızılı koyu bence.
Eki Görüntüle 205905
Bu saç rengi Palette 4-88'e benziyor canım.. Dört beş yıkamadan sonra aynı bunun gibi bile olur
Kzılar bu saç rengini bileniniz varmı varsqa adını ve hangi marrka boyanın oldugunu yazarmısınız Eki Görüntüle 198291 Eki Görüntüle 198292
Renk de, kadın da ayrı güzelmiş.
eklediğin rengi bende istiyorum acaba nasıl olur sanırım benim saçım için açılması gerekir koyu kumralım ben.Sana tavsiyem içinde altın yansıması olan akaju yansımalı kumrallar ile olabilir bu saç rengi
Palette 8-65'e boyarsan yaklaşık bu rengi elde edebilirsin... Çünkü saçının kendi rengi zaten bu istediğin renge yakın
Merhaba benm saçlarm tarçın bakır bu renk Eki Görüntüle 204858
Sizce bu renk nasıl elde edilir değiştirmeyi düşünüyorum bazende bu ton hoşuma gitti bayaEki Görüntüle 204859
http://4.bp.blogspot.com/_KpVJ23Ith...1oE/s1600/www.mobikorner.com-Kelly_Brook7.jpg
arkadaşlar kelly brook'un şu resimdeki saç. rengini nasıl yapabilirim?
Pixim, saç rengin çok güzel tatlım. Bu saç rengi isteyip saçını yakanları bir çok kişi biliyorum.
Ama maddem daha koyu yapmaya düşünüyorsan, LOREAL RECITAL PREFERENCE - 8.34 FLORANSA KOYU SARI DORE BAKIR
Kapakta göründü gibi olmuyor, senin istediğin renge çok yakın.
Forumda arayıp, bu rengi boyanların resimleri görebilirsin.
çok koyu olmaz di mi tatlım sen daha önce denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?