Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Son düzenleme:
Üstler siyah. Sanki kendi doğal saç rengi gibi gösterilip uçlara (sarı)altın bakır renginde balyajlar atılmış fakat o balyajların biraz akmış hali..

teskkrler canım

Son düzenleme:

Palette 8-65'e boyarsan yaklaşık bu rengi elde edebilirsin... Çünkü saçının kendi rengi zaten bu istediğin renge yakın

teşekkür ederim öbür boyamamda bir tutamı denicem umarım olur

Kizlar bana yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum. Sacimi ilk defa boyatacagim
Acik tenliyim ama yazin güneste birazcik bronzlasiyorum.
Sacimin rengi koyu kahverengi. Bu arada saclarim cok az ve döküllüyor. Demir eksikliginden dolayi. Degisiklik istiyorum, tenim acik sacim koyu oldugu icin hasta gibi gözüküyorum. Bu arada kaslarim siyah.
sacimin bu renge boyamak istiyorum ama yakisir mi bilemiyorum, hem ne gibi islemler yapilmasi lazim?
Baska hangi renkleri tavsiye edebilirsiniz bana?

Son düzenleme:
Merhaba benm saçlarm tarçın bakır bu renk Eki Görüntüle 204858

Sizce bu renk nasıl elde edilir değiştirmeyi düşünüyorum bazende bu ton hoşuma gitti bayaEki Görüntüle 204859

Pixim, saç rengin çok güzel tatlım. Bu saç rengi isteyip saçını yakanları bir çok kişi biliyorum.
Ama maddem daha koyu yapmaya düşünüyorsan, LOREAL RECITAL PREFERENCE - 8.34 FLORANSA KOYU SARI DORE BAKIR

Kapakta göründü gibi olmuyor, senin istediğin renge çok yakın.
Forumda arayıp, bu rengi boyanların resimleri görebilirsin.

bu saç rengini nasıl elde eebilirim arkadaşlar benim saçım çok açık kumral sarıya dönük

bu boyayı sarı doreyle karıştırsam o rengi yakalayabilir miyim?

çok koyu olmaz di mi tatlım sen daha önce denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…