Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Arkadaşlar sizce bu saça hangi işlemler uygulanmış ? :26:

penelope+cruz

Üstler siyah. Sanki kendi doğal saç rengi gibi gösterilip uçlara (sarı)altın bakır renginde balyajlar atılmış fakat o balyajların biraz akmış hali..

Aşağıdaki rengi şarap kızılına igora kızıl yoğunlaştırıcı katarak elde edebilir miyim?

Tek şarap kızılı koyu bence.

Eki Görüntüle 205905

Olabilir bence :31:

Son düzenleme:
Üstler siyah. Sanki kendi doğal saç rengi gibi gösterilip uçlara (sarı)altın bakır renginde balyajlar atılmış fakat o balyajların biraz akmış hali..

teskkrler canım :70:

Son düzenleme:
eklediğin rengi bende istiyorum acaba nasıl olur sanırım benim saçım için açılması gerekir koyu kumralım ben.Sana tavsiyem içinde altın yansıması olan akaju yansımalı kumrallar ile olabilir bu saç rengi:61:

Palette 8-65'e boyarsan yaklaşık bu rengi elde edebilirsin... Çünkü saçının kendi rengi zaten bu istediğin renge yakın :31:

teşekkür ederim öbür boyamamda bir tutamı denicem umarım olur

Kizlar bana yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum. Sacimi ilk defa boyatacagim:60:
Acik tenliyim ama yazin güneste birazcik bronzlasiyorum.
Sacimin rengi koyu kahverengi. Bu arada saclarim cok az ve döküllüyor. Demir eksikliginden dolayi. Degisiklik istiyorum, tenim acik sacim koyu oldugu icin hasta gibi gözüküyorum. Bu arada kaslarim siyah.
sacimin bu renge boyamak istiyorum ama yakisir mi bilemiyorum, hem ne gibi islemler yapilmasi lazim?
Baska hangi renkleri tavsiye edebilirsiniz bana?
$nazan-eckesh.webp$nazan.webp$225972_190816690965286_190814474298841_470963_4754319_n.webp$227916_190816464298642_190814474298841_470956_682681_n.webp

Son düzenleme:
Merhaba benm saçlarm tarçın bakır bu renk Eki Görüntüle 204858

Sizce bu renk nasıl elde edilir değiştirmeyi düşünüyorum bazende bu ton hoşuma gitti bayaEki Görüntüle 204859

Pixim, saç rengin çok güzel tatlım. Bu saç rengi isteyip saçını yakanları bir çok kişi biliyorum.
Ama maddem daha koyu yapmaya düşünüyorsan, LOREAL RECITAL PREFERENCE - 8.34 FLORANSA KOYU SARI DORE BAKIR
pr_01_14_min.jpg

Kapakta göründü gibi olmuyor, senin istediğin renge çok yakın.
Forumda arayıp, bu rengi boyanların resimleri görebilirsin.

bak%C4%B1r-sar%C4%B1s%C4%B1-sa%C3%A7-rengi-3.jpg

bu saç rengini nasıl elde eebilirim arkadaşlar benim saçım çok açık kumral sarıya dönük

attachment.php

bu boyayı sarı doreyle karıştırsam o rengi yakalayabilir miyim?

Pixim, saç rengin çok güzel tatlım. Bu saç rengi isteyip saçını yakanları bir çok kişi biliyorum.
Ama maddem daha koyu yapmaya düşünüyorsan, LOREAL RECITAL PREFERENCE - 8.34 FLORANSA KOYU SARI DORE BAKIR
pr_01_14_min.jpg

Kapakta göründü gibi olmuyor, senin istediğin renge çok yakın.
Forumda arayıp, bu rengi boyanların resimleri görebilirsin.

çok koyu olmaz di mi tatlım sen daha önce denedin mi?

Back
X