Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 270112
merhaba kızlarr,benim sacım suan acık kumral-koyu sarı gibi bir renk.sizce bu renge sacımın rengini actırmadan boyayla ulasabilir miyimm![]()
Kızlarrr saçlarımı te bu renk istiyorumm hani yansıması falan olmayan bir renk yani.Zaten boyarkende içine igora 0.22 turunculuğu azaltıcı kullanıcam.Ama hangi renk boya almam gerekir? Küllü kumral mı? Yoksa sadece Kumral mı?Eki Görüntüle 272776
Şimdiki saç rengimide yüklüyorum ama biraz daha açıldı rengi hafif bir turuncu yansımamız var önceki renkten dolayı ve bende daha doğal bir renk istiyorum küllü kumral mesela, kendi saç rengim yaniEki Görüntüle 272777
Hürrem Sultanın saç rengi nedir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
canım şuanki saç rengin ne ya çok hoş bayıldım
Altın sarısı ve açık kumral üstüne boyanmış :: Palette natural colors Bronz kako ve fındık kakao canım.
okadar hoşki saç rengin uğraşsan çıkaramazsın teninede süper uymuş.yerinde olsam asla değiştirmem.bronz kakao ile fındık kakao karıştırıpmı boyadın canım? palette hiç denemedim güvenemiyorum
hadisenin son saç rengi ney arkadaşlar ya. bayıldım resmen; ama beyaz tene gider mi sizce?
benim saçım da bu renk. hoş duruyor gerçekten. yoğun açıcı ile saçı açıp bronz kahveye boyarsan elde edebilirsin...