Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

$GHYFHFF.webp

kızlar bende merve oflazın bu sacını cok beğeniyorum benim sacım suan karamel ama kendi rengime dönmek istiyorum kendi sacım koyu kestane boyle koyu boyatıp uçlarına hareket katmak için gölge düşünüyorum sizce nasıl olur ??:49:

Eki Görüntüle 283396

rengi cok güzell:97::97::97::97::97:

ben pazar günü saçımı boyattım .aslında daha koyu bir ton bekliyordum ama öncesinde röfle olduğu için tamda bu tonlar oldu saçım.bende çok beğendim ve değiştirmedim.hatta numaralarını aldım evde kendim dip boya yapıcam

ben pazar günü saçımı boyattım .aslında daha koyu bir ton bekliyordum ama öncesinde röfle olduğu için tamda bu tonlar oldu saçım.bende çok beğendim ve değiştirmedim.hatta numaralarını aldım evde kendim dip boya yapıcam

numaralarını merak ettim canım renk gerçekten çok güzel

$redhead_by_zuzi4ka-d302ufu.webp$redhead_by_zuzi4ka-d302ufu.webp

kızlar bu saç rengini nasıl elde edebilirm? tarçın bakır falan değil bu karamel de değil? çok güzel ama her neyse lütfen yardım edin bana:((

bana da söyler misin :1:

ay yazmıssın yukarıda sonradan gördüm pardon :D

Son düzenleme:
aynı renk koyu saçta çıkmayabilir ama dedim ya röfleli saçımın üstüne yaptırdığım için bu ton ortaya çıktı.%70 7.77 %30 da 8.3 kullandı bende.

teşekkür ederim cevap için.benim saçımda röfleliydi üzerine bikaç sefer açık kumral boyadım.çok koyu değil saçım.belki denerim :34:

http://www.itusozluk.com/image/debor...woll_93978.jpg
Kizlar ben de bu renk istiyorum ama palette tarcin bakir ile boyadim cok koyu oldu. Aslinda bu kiz loreal excellence kutu boya ile boyuyormus Strawberry Blonde/Cilek Sarisi adli renge. Burada satilmiyor ama bu boya :( Simdi birazcik sari katmayi planladim tarcin bakira ama kendi sac rengim bal rengi oldugu icin acici kullanmak istemiyorum bosuna. Sari boyayi ekleyince direk acici koymus mu olacagim?

ben de forumda gezinirken bu rengi buldum:) nasıl elde ederim ki bu rengi

Eklentiler

• $s.webp
    $s.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 62
Back
X