Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

bende sinem kobalın saçlarına bayıılıyorum yaklaşık 10 gün sonra aynısını yapabilirse kuaförüme yaptırıcam sanırımmm

sizce nasılll ?? kuaför aynısını yapabilir mi acaba ?

slm kızlarrr saçlarım karamel kahweydi dün loreal fındık kahweye boyadım we koyu oldu birazda kızıllık wr gibi sankiii offff çok sinir oldum yaaa acaba akar mı altındaki renk açıktı çünkü (((((((

Son düzenleme:

Ben de badem kahvesi ve çikolata kahvesine boyamıştım.Hepsinin içinde kızıllık oluyor ve koyu oluyor.Boyayalı neredeyse 1 ay oldu;ama çok fazla renk açılmadı.Özellikle badem kahvesinin kutudakiyle hiç alakası olmadı.Kızıl oldu

bu rengin zor olduğunu sanmıyorum.önce zemini açacaklar sonra kalın paketler halinde platin sarı atacaklar

evet benziyor. bunu nasıl elde etmiştin? ben dore bakırla çikolata kahve karıştırdım en son ve yine çok kızıllı çıktı. bi dahakine bakır tarçinla çikolata kahve deniycem bakalım.

koleston perfect 7.43 orta kızıl kumral ile loreal majirel 7.46 karışımından elde etmiştim

Kızlar bu saç renginin adı nedir acaba ? Elde etmek için hangi boya kaç numara kullanmalıyım ? Saçım koyu kestane doğal rengim. Hiç boyamadım.

Uzun zamandır yazıları takip ediyorum arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bende de kumral saç rengine takmış durumdayım ama amacım bildiğiniz mat küllü kumral rengi elde etmek yani saçımda bakırlık yada turunculuk kalsın istemiyorum,aslı tandoğanın eklediğim resmindeki rengine dönük bir kumral siyaha dönük olmamak kaydı ile koyu olmuş olması da çok önemli değil yeterki siyah gibi gözükmesin ve bakır olmasın :/ kendi ana rengim koyu kestane şuan ki rengim dipler karamel diye boyattım ama turunculuk var biraz uçlarda ise kısım kısım açık karamel krepeler var sarıya yakın resim ekledim yardımlarınızı bekliyorum ne yapsam da istediğim tona kavuşsam (Eki Görüntüle 304598

Penelope Cruzun burdaki sacı loreal casting'in hangi rengidir sizce kızlar? reklamda belirtmemiş hangisi olduğunu...

selam kızlarr!
size bir renk soracaktım

Emma Roberts-Beautiful Long Wavy Hairstyles for Young Women | Hairstyles

bu sitede baştan 3. renk harika gözüküyor, nasıl ulaşabilirim,

bir de dün palette'in krem boyalarında kestane rengini gördüm bakır kızılına dönecek gibi göstermişler boyayınca, kestane koyu olmuyor muydu

yardımlarınız için şimdiden çook saolun :)

Herkese selam,
Ben cok yeni bir kullaniciyim... zaman zaman google dan burda ki forumlara bakarak bilgi ediniyordum ve ben de uye olmaya karar verdim. site kullanımını becerebilecek miyim bilmiyorum ama.. bana da bir konu da yardımcı olursanız çok sevinirim bayanlar.
ben de saçlarımı içinde hafif bakırlık olan karamel ve sarı karışımı- bal a benzeyen bir renk yapmak istiyorum. su an ki sacım ona zaten yakın. Dün marketteki satışçı kızın saçını cok beğendim ve bana palette deluxe ün altın karameli ile altın ışıltılı balını karıştırdığını söyledi. konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? yaparsam iyi olur mu? ya da daha iyi bir öneri var mıdır?

arkadaşlar
bana cevap yazabilirseniz çok sevinicem... lutfen yardımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…