ladymarmalade
eger buna benziyorsa aradıgın vital bronz kahveEki Görüntüle 300148
slm kızlarrr saçlarım karamel kahweydi dün loreal fındık kahweye boyadım we koyu oldu birazda kızıllık wr gibi sankiii offff çok sinir oldum yaaa acaba akar mı altındaki renk açıktı çünkü(((((((
bende sinem kobalın saçlarına bayıılıyorum yaklaşık 10 gün sonra aynısını yapabilirse kuaförüme yaptırıcam sanırımmm
Eki Görüntüle 300280
sizce nasılll ?? kuaför aynısını yapabilir mi acaba ?
bu rengin zor olduğunu sanmıyorum.önce zemini açacaklar sonra kalın paketler halinde platin sarı atacaklar
evet benziyor. bunu nasıl elde etmiştin? ben dore bakırla çikolata kahve karıştırdım en son ve yine çok kızıllı çıktı. bi dahakine bakır tarçinla çikolata kahve deniycem bakalım.
selam kızlarr!
size bir renk soracaktım
Emma Roberts-Beautiful Long Wavy Hairstyles for Young Women | Hairstyles
bu sitede baştan 3. renk harika gözüküyor, nasıl ulaşabilirim,
bir de dün palette'in krem boyalarında kestane rengini gördüm bakır kızılına dönecek gibi göstermişler boyayınca, kestane koyu olmuyor muydu
yardımlarınız için şimdiden çook saolun :)
Hülya Avşar'ın saç rengini bilen var mı arkadaşlar?
Hülya Avşar'ın saç rengini bilen var mı arkadaşlar?
Herkese selam,
Ben cok yeni bir kullaniciyim... zaman zaman google dan burda ki forumlara bakarak bilgi ediniyordum ve ben de uye olmaya karar verdim. site kullanımını becerebilecek miyim bilmiyorum ama.. bana da bir konu da yardımcı olursanız çok sevinirim bayanlar.
ben de saçlarımı içinde hafif bakırlık olan karamel ve sarı karışımı- bal a benzeyen bir renk yapmak istiyorum. su an ki sacım ona zaten yakın. Dün marketteki satışçı kızın saçını cok beğendim ve bana palette deluxe ün altın karameli ile altın ışıltılı balını karıştırdığını söyledi. konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? yaparsam iyi olur mu? ya da daha iyi bir öneri var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?