Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Jessica&

kızlar bu rengin biraz daha koyusunu istiyorum nasıl elde ederim acaba bilen varmı?

://gazetegez.net/haber_imaj/cadi%20(1).jpg

başına http koyun resim ekleyemiorummm :(

bu saç rengi nedir özeldende yazabilirsiniz bunu yaptırcam hangi boyayı almalıyımmm palette yada koleston:asigim::asigim::asigim:

kızlar 4 düğün 1 balayı yarışmasındaki ayşe'nin saçlarının rengi çok hoşuma gitti boshayallersmile ne renk acaba fisfisfis

ya kızlar bana yardım edin seda sayandaki bu rengi bir türlü bulamadım garnier 110 - ve koleston 11-1 boyarım genelde ama istediğim renk bunlar değil tenim hafif solgun küllüler soğuk duruyor küllü olmayanlarda kırmızılık yapıyor. koleston sedef sarı 10,0 olabilirmi acaba

olabilir canim evet.. bilmiyorum pek renklerin farkini , birde bunu siyah saca uygulamasi var ?
suan saclarim koyu kahverengi siyah boya , bunu nasil elde edebilirim acaba boshayallersmile

koyu saçta çikolata kahve buna yakın olur canım..çikolata kahvede biraz kızıllık var ama..arkadaşım boyadı geçenlerde saçları koyu kestaneydi ve süper oldu buna benziyo biraz daha kızıllık hakim

selam arkadaşlar,bn daha bugün aranıza katıldım. benim aradğm bi saç rengi var fakat bulamıorum. bnm saç rengim koyu kahve.benim istedğim renk Aslı Enver'in saç rengi.resmi eklemeye çalışcm umarm yapabilirim =) bana yardımcı olun lütfen ;) Eki Görüntüle 49817

$47c87b0e47e37cec1c643e5bbd7531e6e5ab0081m.webp

selam arkadaşlar,bn daha bugün aranıza katıldım. benim aradğm bi saç rengi var fakat bulamıorum. bnm saç rengim koyu kahve.benim istedğim renk Aslı Enver'in saç rengi.resmi eklemeye çalışcm umarm yapabilirim =) bana yardımcı olun lütfen ;) Eki Görüntüle 49817

Eki Görüntüle 49818

bu renk daha önce konuşulmuştu ama hangi topikteydi hatırlayamadım..
aratırsan bulursun belki forumda..
küllü açık kumral sanırsam da aralarda gölgeler var gibi..

bu renk daha önce konuşulmuştu ama hangi topikteydi hatırlayamadım..
aratırsan bulursun belki forumda..
küllü açık kumral sanırsam da aralarda gölgeler var gibi..

cvp yazdğn içn teşekkür ederim ama aramada bulamadım :S :(
geçen yaz açık kumrala boyamştım,bana hç yakışmadı.tamamen kapatsın die koyu kahverengiye boyadım.başta siyah oldu,sonradan açıldı.normal bildğimz kahve tonunu aldı.beyaz tenliyim ve diplerini çok boyamak istemiorum.. şimdi üstüne bu rengi yapsam kötümü olurki?? tabi bide bulabilirsem bu rengi:S

Back
X