Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

sıcak çikolataya boyadım pallettenin koyu oluyor, kutudakiyle alakası yok. ama açık tenliyim diye yakıştırdı herkes, gözleri renkli olanlar boyasın derim.

kızlar renkli çıktısını ancak çok kaliteli bir printerdan çıkartırsanız tam rengi çıkartabilirsiniz. en iyisi telefonunuzun bluetooth özelliği varsa ya da kabloyla pcye bağlanabiliyorsa cep telefonunuza almanızdır. printerın kartuşu azalmışsa da çok farklı çıkartıyor ççnk renkleri.

ezomr, haklısın canım, daha önce de telefona kaydedip götürmüştüm kuaföre beğendiğim saç şeklini falan, bunu da öyle yapmak gerek, çıktı almaktan daha kolay hem, sağol :34:

Bu soruyu da arkadaşım için soruyorum. Saçları şu anda boyalı, resmini de ekledim. Diğer resimlerdeki gibi koyu sarı bi şeyler istiyor. Özellikle ortadaki resimdeki Eren'in saç rengi müthiş. Evde nasıl tutturabiliriz yardımcı olursanız sevinirimm.

Eklentiler

• $156925_1249109244944_1745877748_419510_8051499_n.webp
    $156925_1249109244944_1745877748_419510_8051499_n.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $154227_473022103303_6203988303_5614082_3840302_n.webp
    $154227_473022103303_6203988303_5614082_3840302_n.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $kupferblond.webp
    $kupferblond.webp
    8 KB · Görüntüleme: 62
Eki Görüntüle 121985 Eki Görüntüle 121984 Kızlar bana dayardım eder misiniz lütfen ? :( saçlarımı koyulaştırmak istiyorum.bıktım bakır kahvelerden falan.doğal duran kopkoyu bir kahve istiyorum.hani siyah gibi olur ama siyaha boyadığınızda olan o kömür gibi renk olmaz. işte öyle bi renk istiyorum bilmem anlatabildim mi. aralarda kesinlikle başka renk yansımaları istemiyorum kızıl, bakır vs gibi. fotoğraftakine benzeyen bi renk istiyorum.palette kullanıyorum.paletteden hangi numaradan çıkar yardımcı olabilecek var mı ?

loreal kestane.eskiden koyu kestane diyordu şimdi sadece kestane yazıyor.benim kendi saç rengimde öyle ama boyadan sonra kendi rengime dönmek için çok iyi.siyah olmuyor kömür gibi değil ama siyah çok doğal.yine boyucamm.

loreal kestane.eskiden koyu kestane diyordu şimdi sadece kestane yazıyor.benim kendi saç rengimde öyle ama boyadan sonra kendi rengime dönmek için çok iyi.siyah olmuyor kömür gibi değil ama siyah çok doğal.yine boyucamm.

koleston koyu kahve de işini görür canım. ancak ilk boyamada aralarda bişeyler çıkması kaçınılmazdır. ama ii sonucu alcağını düşünüyorum. ben ben bal köpüğünden direkt geçmiştim hem de balyajdı hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Bu soruyu da arkadaşım için soruyorum. Saçları şu anda boyalı, resmini de ekledim. Diğer resimlerdeki gibi koyu sarı bi şeyler istiyor. Özellikle ortadaki resimdeki Eren'in saç rengi müthiş. Evde nasıl tutturabiliriz yardımcı olursanız sevinirimm.

ben yarın erenin resmini alıp götürücem kuaföre nası bişey yapıcak allah kerim :D kesn çok farklı bişey olur hçbi zmn istediğim gbi olmuyo ama denycez bakalm :82:

ben yarın erenin resmini alıp götürücem kuaföre nası bişey yapıcak allah kerim :D kesn çok farklı bişey olur hçbi zmn istediğim gbi olmuyo ama denycez bakalm :82:

sonucu merakla bekliyorum manolya40. ben de hep aklımda başka bi renkle gidip de farklı renkle çıkanlardnım. beğenmiyorum değil yeni oluşan saçı ama istedğim gibi olmuyor... bi götür bakalım nasıl olacak, inş tıpkısı olur :16:

uzun olan saçın rengi nedir ki???????? dalgası da çok ggüzel

Eklentiler

• $2evt5pw.webp
    $2evt5pw.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
benim saçımın rengi koyu kestane ama ben kızıla boyamıştım 3 ay önce oda aktı ama azda olsa genede var kızıllık.şimdi ise saçımı karamele boyamak istiorum.ama kızıl üstüne olur mu??

benimde sacım 5 senedir sarap kızıldı, simdi karamel-sıcak cikolata arası bisi:D ama kızıldan dönemedim ben boyayla, önce acıldı sacım acıcıyla sonra tekrar boyandı, cünkü uclarında kızık kusuyodu sac ama diplerim kendi rengim oldugu icin boyanın üstündeki renk aynen tutuyodu. ee saclarımda belimde, kıyamadım kestirmeye :nazar:

SAçın şuan ne renk ? Benim arkadaşım güzellik uzmanı ona sorabilirim senin için. şunu biliyorum kahve ise saçın acıcıyla bu rengi alıyor zaten. kızılsada bakıra boyadıgında yine bu rengi alıyor

Çok sevinirim...Saçım şuan boyalı kızıl bakır boyamıştım garnier $165528_494155842808_543282808_5870577_3477924_n.webp şuandaki saç rengim resimdeki...

Teşekkür ederim.

Back
X