Eki Görüntüle 123374
:26: :26: :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gizemli kahve tutar hemde cok rahat ama oksidanı 0.6 degilde 0.9 kullanmanı tavsiye ederim :)
Eki Görüntüle 123374 :26: :26: :26:
rabarba, bu renk tam da benim istedğim renk. adını öğrenebildin mi? ya da en iyisi kuaföre renkli çıktısıyla götürmek olucak...![]()
Eki Görüntüle 121985 Eki Görüntüle 121984 Kızlar bana dayardım eder misiniz lütfen ?saçlarımı koyulaştırmak istiyorum.bıktım bakır kahvelerden falan.doğal duran kopkoyu bir kahve istiyorum.hani siyah gibi olur ama siyaha boyadığınızda olan o kömür gibi renk olmaz. işte öyle bi renk istiyorum bilmem anlatabildim mi. aralarda kesinlikle başka renk yansımaları istemiyorum kızıl, bakır vs gibi. fotoğraftakine benzeyen bi renk istiyorum.palette kullanıyorum.paletteden hangi numaradan çıkar yardımcı olabilecek var mı ?
loreal kestane.eskiden koyu kestane diyordu şimdi sadece kestane yazıyor.benim kendi saç rengimde öyle ama boyadan sonra kendi rengime dönmek için çok iyi.siyah olmuyor kömür gibi değil ama siyah çok doğal.yine boyucamm.
Bu soruyu da arkadaşım için soruyorum. Saçları şu anda boyalı, resmini de ekledim. Diğer resimlerdeki gibi koyu sarı bi şeyler istiyor. Özellikle ortadaki resimdeki Eren'in saç rengi müthiş. Evde nasıl tutturabiliriz yardımcı olursanız sevinirimm.
ben yarın erenin resmini alıp götürücem kuaföre nası bişey yapıcak allah kerimkesn çok farklı bişey olur hçbi zmn istediğim gbi olmuyo ama denycez bakalm :82:
benim saçımın rengi koyu kestane ama ben kızıla boyamıştım 3 ay önce oda aktı ama azda olsa genede var kızıllık.şimdi ise saçımı karamele boyamak istiorum.ama kızıl üstüne olur mu??
SAçın şuan ne renk ? Benim arkadaşım güzellik uzmanı ona sorabilirim senin için. şunu biliyorum kahve ise saçın acıcıyla bu rengi alıyor zaten. kızılsada bakıra boyadıgında yine bu rengi alıyor