bende bu renk istiyorum saçlarım koyu kızıl boyasam olurmu acaba :18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu renk istiyorum saçlarım koyu kızıl boyasam olurmu acaba :18::18:
bence de tek bi renk yok bu saçta....bana yanlış tutturulmuşun dışında alttan kusmuş başka renkler gibi geldi....yanlış mıyım sizce kızlar??:sm_confused::sm_confused:
benimşimdiki saç rengim şunun biraz daha açılmışı sinameki kürü yapıyorum ondan açıldı biraz dahaEki Görüntüle 187302
ama ben şunu istiyorumEki Görüntüle 187303 çok muhteşem bi renk ya bu işten anlayan arkadaşlarım yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz,10 güne kdr sevgilim gelcek bu renkle karşılamak istiyorum onu![]()
gerçekten harikaaabilen varsa yazsın lütfennnnnnnnnn
![]()
yok canım hiç tam sarı olmaz merak etme benim uçlar platin dipleri geldikce 1-2 yıldır bu boyayı kullandım aşırı sevdiğim bi renk ama bana koyu saç renkleri daha çok yakıştığı için ve bıktığım için koyultucam
bende yeni üyeyim epeyde acemi.15 gün evvel röfle yaptırdım ama berbat oldu.şimdi kapanması için açık karamel aldım..acaba olurmu..acaip bir saç rengi çıkarmı ki??karamel rengide tam olarak bilmiyorum:)
Eki Görüntüle 189216 bu rengin tam ismi ne biliyo musunuz acaba saçlarımı boyatmayı düşünüyorum da kuaförden önce size sorayım dedim
bu saç bronz ten ister canım..[/QUOTE hmm anladım teşekkürler. ben beyaz tenliyim. aslında yaz da geliyo bronzlaşırım ama daha var tabi peki sarı tonlarında bana hangi renkleri önerirsiniz?
bu saç bronz ten ister canım..![]()
bunları bir izleyin isterseniz uzmandan önerilerhmm anladım teşekkürler. ben beyaz tenliyim. aslında yaz da geliyor bronzlaşırım ama daha erken tabi. peki bana hangi sarı tonlarını önerirsiniz
bunları bir izleyin isterseniz uzmandan öneriler![]()
Sarı saç hangi ten renklerine daha uygundur? - UZMANTV
Açık tenliler hangi saç renklerini kullanabilir? - UZMANTV