Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

deniz yıldızındaki banu varya, begüm topçu ismi onun saç rengi nedir? uçları sarı diplerini boyattığında da sadece uçları sarı süper

kızlar bu nerenk bu renk istiyorum aynısı olmasada yakın tonlarını istiyorum.fikri olan varmı????

Eklentiler

• $sac-rengi210.webp
    $sac-rengi210.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 60
kızlar saçım bu renk ama diğer rengi çok beğendim,kendi saçım ne o bile bilemiyorum.nasıl yaparım sizce

Eklentiler

• $DSCN0498 (2).webp
    $DSCN0498 (2).webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 64
$adrianalima1024x76864v.webp

sizce diplerdeki renk ne? hangi markanın hangi rengine benzettiniz en çok? uçlardaki renk de güzel aslında ama ben özellikle dipleri merak ettim..:26:

$loreal_12.webp bu rengin tam ismi ne biliyo musunuz acaba saçlarımı boyatmayı düşünüyorum da kuaförden önce size sorayım dedim

benimşimdiki saç rengim şunun biraz daha açılmışı sinameki kürü yapıyorum ondan açıldı biraz dahaEki Görüntüle 187302
ama ben şunu istiyorumEki Görüntüle 187303 çok muhteşem bi renk ya bu işten anlayan arkadaşlarım yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz,10 güne kdr sevgilim gelcek bu renkle karşılamak istiyorum onu;)

canım bu spikeri bende her gördüğümde saç rengine hayran kalıyorum ama sanırım doğal bu kızınki çünkü boyayla bu tonlar böyle durmuyor :( eğer formülünü bulursan bana da söyle :34:

yok canım hiç tam sarı olmaz merak etme benim uçlar platin dipleri geldikce 1-2 yıldır bu boyayı kullandım aşırı sevdiğim bi renk ama bana koyu saç renkleri daha çok yakıştığı için ve bıktığım için koyultucam

bu altın sarısını evde mi elde ettiniz açıcı kullanıyo musunuz

bende yeni üyeyim epeyde acemi.15 gün evvel röfle yaptırdım ama berbat oldu.şimdi kapanması için açık karamel aldım..acaba olurmu..acaip bir saç rengi çıkarmı ki??karamel rengide tam olarak bilmiyorum:)

bende yeni üyeyim epeyde acemi.15 gün evvel röfle yaptırdım ama berbat oldu.şimdi kapanması için açık karamel aldım..acaba olurmu..acaip bir saç rengi çıkarmı ki??karamel rengide tam olarak bilmiyorum:)

canım röflenin üstüne ne renk yaptığın çok önemli, küllü kumral türevi renkleri tercih edersen yeşerme yapıyor, seninki gibi karamel tonlarında da fazla dorelik olabiliyor (turuncuya çalan cinsten)
ama ben röfleyi ilk yaptırıp da beğenen görmedim şimdiye kadar, istersen biraz bekle ikinci hatta üçüncü röfleden sonra güzel olmaya başlıyor saç, bu da yaklaşık 1 seneyi bulur tabi dayanabilirsen:37:

Back
X