Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlar bronz kahveye boyayın siyah renk seni çok sert göstermiş kahve tonları hatlarını yumuşatır ve tenine gider ben yıllarca kullandım kahve tonlarını sıcak çikolata yada bronz kahve ama sıcak çikolata koyu olur biraz bak buda benim saçımdıııı artık karamel oldu sıkıldım kahveden Eki Görüntüle 193992 geçen seneki rengi buydu bu tonlar yüzü daha canlı gösteriyor ve makyajla süper oluyor :21:

bu resimdeki gibi istediğim ya bunun adı ne canım markası:52::52:

o zamanlar garnıer sıcak çikolata kullanıyordum garnıer color shıne var ya onu kullanıyordum 5.35 olması lazım

arkadaşlar bu renge bayıldım ve saçlarım kıvırcık
Bu tarçın bakır falan mı uçlar sarıya kaçıyor herhalde

Eklentiler

• $hgkjç.webp
    $hgkjç.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 72
tarçın bakır ve altın sarısı karışımı gibi yada tarçın bakır üzerine uçlara sarı balyajlar atılmış

arkadaslar sacımı yıne boyadım tarçın bakır ve açık altın sarısı karısımı fakat rengını hıcmı hıc begenmedım turuncu kızıl arası bısı oldu bunun ustune karamel olurmu

merak etme tarçın bir haftada akar ondan sonra boyarsın hergün yıka aksın iyice keşke boyamadan önce baksaydın buraya

saçlarım siyah ama ben 2 açıcıyla açtım ayrıca kestaneye boyadım hürremin saçı için ne yapmam gerekiyo

tarçın bakır ve papatya sarısını karıştır o renk çıkar ama zemin koyu olduğu için ilk boyamada mucize bekleme cnm 2. boyamaya rengini alır sonra da turuncu oldu deme :1:

Saçları hayalindeki gibi olmayan kadının hayat damarlarından biri kopmuş demektir."
Atatürk’ün ünlü sözünü kadınlara bu şekilde uyarlamak mümkün. Eğer depresyondaysak saçlarımızla uğraşırız, aşk hayatımız istediğimiz gibi gitmiyorsa ve hatta tam tersi hayallerimizdeki gibi gidiyor ve evlenme hazırlığı yapıyorsak yine saçlarımızla oynarız. Kendimizi çirkin hissettiğimizde, güzel hissettiğimizde, moral istediğimizde, kadın kadına sohbet etmek istediğimizde konu hep bir yerlerden dönüp dolaşıp saçlarımızda yapacağımız değişikliğe gelir. Biz kadınların hayatında çikolata gibi bir yere sahiptir.

Eğer ki benim gibi mükemmeliyetçiyseniz üstelik, gittiğiniz her salonda kuaförün başının etini yiyor ve en ufak bir işlem için tehditler savuruyorsanız, saçlarınızla kendinizin uğraşma vakti gelmiş demektir. Evde saç boyamak riskli gibi görünse bile renklerin ve kimyasalların belli bir mantığı vardır. Bu püf noktaları kavradıktan sonra emin olun her şey kolaylaşacaktır. Sıcak ve soğuk olarak gruplandırdığımız renkler söz konusu saç boyaları olduğunda canlı ve küllü tonlar olarak karşımıza çıkar. Bu iki grup doğadaki her tezatta olduğu gibi birbirini nötrler. Bu şekilde memnun olmadığımız rengi akıtmadan saçtan yok etmek mümkün olur.

Bir başka hayat kurtarıcımız ise boya silicilerdir ki ben kendileriyle Merve sayesinde tanıştım. Simsiyah saçlarımla ne yapacağımı bilemez haldeyken saçlarımı yıpratmadan çirkin boyayı onun sayesinde akıtabildik. Oriel gibi saçı yıpratmaması da cabası! Loreal Efassor ve Goldwell tavsiye ettiğimiz markalar.

Şimdi gelelim hayalimizdeki saç rengini elde etmeye:

Sarı Saçlar

Buna benzer bir renk elde edebilmek için saç rengi açma işlemi yapılması şarttır. Saç rengi açtırma kuaförde yapılması önerilen bir işlem olmakta birlikte Palette Ultra Açıcı ve Röfle Seti ile evde de gerçekleştirilebilir. Saç açıldıktan sonra her rengi tutmaya müsait bir zemin oluşacaktır. Üzerine Loreal 9,1 Küllü Sarı ile boyama işlemi yaparsanız Jessica Stam gibi saçlara kavuşabilirsiniz.

Bal Köpüğü Saçlar

Saçlarınızın rengi koyu tonlara yakın ise yine Palette marka 7,0 Kumral, daha açık tonlarda ise 7,55 Karamel ile boyayarak istediğiniz tonu elde edebilirsiniz. Ancak tabiî ki siyah saçlılar için bu durum geçerli değil. Bu tür işlemler için 3 ton açık-3 ton koyu renk çerçevesinde hareket edebilirsiniz.

Bakır Saçlar

Son zamanlarda çokça moda olan bu renge ulaşmak için Koleston 6/4 Kızıl Bakır veya 7/74 İrlanda Kızılı rengi boya kullanabilirsiniz. Ancak bakır denen renk tonu geniş bir skalayı kapsadığı için istediğiniz turunculuğa göre Igora Royal Orange Glow veya istediğiniz koyuluğa göre Koleston 6/74 Terrakota ekleyebilirsiniz.

Kırmızı Saçlar
Alev alev saçlara sahip olmaktan ziyade bu rengi korumaktır zahmetli olanı. Eğer kıpkırmızı saçların büyüsüne kapıldıysanız şampuan ve saç kreminizi buna göre seçmelisiniz. Özellikle John Frieda Renk Koruyucu Bakım ile kırmızıyı sabitleyebilirsiniz. Uyarımızı peşin peşin yaptıktan sonra gelelim renklerimize… Garnier Bakır Alevi, Koleston 8/45 Vahşi Kızıl ve Palette 6-888 Sonbahar Kızılı renklerinden biri ile mutlaka istediğiniz tonu tutturacaksınız. Söylemeden geçemeyeceğim bir diğer marka ise yine Igora. Özellikle turuncu ve kırmızı gibi canlı tonlarda istediğiniz marjinalliği yakalayabileceğiniz bir ürün.

Kahverengi Saçlar

Elde etmesi kolay gibi gözükse de içindeki ışık oyunlarının rengi şahane ortaya çıkarabileceği gibi, sönük yağlı kafalar elde etmemize de sebep olabileceğini unutmayalım. Bu yüzden düz kahverengi tonlar yerine Koleston 5/37 Kışkırtıcı Kahve, Koleston 6/35 Elegant Kahve ve Palette 5/60 Sıcak Çikolata önerebilirim. Bu tür düz renkler üzerine yazının başında önerdiğim Röfle Seti ile biraz cesur olursak harikalar yaratabiliriz.

Siyah Saçlar

Saçınız ne şekilde olursa olsun, yarım saatlik işlemle asil bir görüntüye kavuşabileceğiniz renk. Kırmızı gibi elde etmesi kolay fakat koruması ve kurtulması zor bir renk aynı zamanda. Bu yüzden renge sahip olmaya karar verirken bunun uzun süreli bir yolculuk olacağına dikkat edin. Koleston 2/0 ve Palette 1-0 saçınızın ışıltısını kaybetmeden sahip olacağınız en siyah tonlar olacaktır.

Genel olarak renk önerilerim bu şekildedir. Emin olun hemen hemen hepsi kendi saçımda deneyimlediğim tonlar. Hatta bu hafta sonu marjinal bir kararla kahverengi saçlarımı sapsarı yapmayı düşünüyorum :)
Haydi hatunlar sarılın fırçalara!

Ve tabiki aklınıza takılan bir soru olduğunda ne yapacağınızı biliyorsunuz!

hürrem hatunun saç rengi ise neva colorun yeni çıkarttığı 8-44 tarçın bakırı buda size dip not...

Merhabalar acaba bu 4 lu resımde yesıl elbıselı ve onun altındakı beyaz elbıselı bayanın sac renklerı nedır.Bu renkler balyajı kapatır mı.
Teşekkurler....

$sac rengi.webp

bu yeşillinin saç rengi benmkinden:) ben kumralım aralara ince ince kendi saç rengimin 3ton acıgını attırdım bole oldu:) hiç belli olmuyor ama çok doğal herzaman ana rengin 3ton acıgı çok doğal ve hoş duruyor bence ;)

Bu da sadelestırılmıs .Ustune tıklayınca buyuyor resımler

$sac rengi0.webp

Back
X