Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

keramine H 7.44 altın bakır $keramine H 7-44 altın bakır.webp

igora 8.77 açık kumral yoğun bakır (akınca o renk olur) $igora 8-77 açık kumral yoğun bakır.webp

lakme 7.49 $LAKME 7.webp

palette 7.77 yoğun bakır $palette deluxe 7.77 yoğun bakır.webp

Eki Görüntüle 247117
istiyorum istiyorum bu rengi istiyorum sizce market boyaları yada profesyonel hangisiyle olur? saçım 7.31 ile boyanmış dipler 3-4 cm çıkmış ve arada bakır balyajlar var.:52:

micra sanırım sen bu renklerden anlıosun bana da yardımcı olur musun yukarda paylastıgım renklere nasıl ulasabılırım sacım koyu kahve..ılgılenırsen cok sevırınm

bu çok koyu gıbı geldı bana bıde markası ne acaba..resımler bu sayfada cok koyu gozukuo fotolara buyutup kendı boyutunda bakarsan daha kızılımsı duruo sankı..buyutp baktın mı
Baktım viyole ağırlıklı gibi geldi bana
Açık kestane yoğun kızıl olabilir mi?
Resimdeki renkten daha açık gibi geldi o yüzden yazmamıştım onu
Bi de buna bak bakalım

$5_60.webp

Boya markası exicolor

Eklentiler

• $4_20.webp
    $4_20.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
Arkadaslar bana kizilligi yogun olan kahve tonu önerebilir misiniz? Elde etmek istedigim renk resimlerdeki gibi dogal, tatli bir kahve tonu.

Zamaninda Garnierin cikolata kahvesiyle (5.52) bu rengi elde etmistim ama cok cabuk akmisti soluk turuncuya dönmüstü rengi. Onun disinda hangi markada vardir bu renk?

bende o rekten istiyorum çok küsel:16:

kızlar bu rengin adı ne? saçlarımda bakırlık var ama aktı..bu rengi nasıl elde edebilirim? :44:
$markalarimiz-prof.webp

Son düzenleme:
Back
X