Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

$379942_147543815350996_128925263879518_176521_1159813195_n.webp$381851_151058274999550_128925263879518_183060_818045660_n.webp

Selam Kızlar resimdeki bayanın saç rengi çok hoşuma gitti,rengi benim saçıma biraz yakın sanki benim çok açık tonlarımdan gibi geliyor ama daha önce hiç saç boyatmadığım için ne renk olduğu konusunda bir fikrim yok bana yardımcı olurmusunuz ?

slm kızlar bu resimdeki boyayı nasıl elde edebilirim bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim kendi resmimide yüklüyorum

Eklentiler

• $cassie-blake-380x570.webp
    $cassie-blake-380x570.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 91
  • $DSCN0198 - Kopya.webp
    $DSCN0198 - Kopya.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 86
Bence ordaki gibi saçın tutmaz.Sendede var boya sanırım yada çok iyi bir kuaför olacakki öyle olursa oda ama zor bence aynısı olmaz

slm kızlar bu resimdeki boyayı nasıl elde edebilirim bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim kendi resmimide yüklüyorum

cnm bence once bu sacındakı rengın gıtmesı ıcın al bı koyu kahve boyayla boya sonra aradan bıb hafta gecsın sacların hava alsın sonra gıt kuafore bu rengı ıstıyorum de bu renk de hemen ole bı kere gıtmeyle olmuyo yalnız saclarının yanmaması ıcn bırden yaptırma yavas yavas actır sonra bu rengı elde et zaten bı kerede yapmıyolar bu ıstedıgın rengı sımdı sen bu renk saclarınla dırek gıdersen boyadılar dıyelım ıkı hafta sonra yıkamadan dolayı aclır acılır bı tuhaf oılur sarı turuncu karısımı bısey olur bence tabı bu benım fıkrım cnm sen bılırsın yıne de

Eki Görüntüle 310094 Eki Görüntüle 310095

Selam Kızlar resimdeki bayanın saç rengi çok hoşuma gitti,rengi benim saçıma biraz yakın sanki benim çok açık tonlarımdan gibi geliyor ama daha önce hiç saç boyatmadığım için ne renk olduğu konusunda bir fikrim yok bana yardımcı olurmusunuz ?

cnm sanırım bu fındık kabugu rengı benım de bu renk cok hosuma gıdıyo cıdden

açık kumral değil mi? :26:

acık kumral fındık kabugununu bıraz daha koyusu degıl mı cnm ya ben bole bılıyorum belkı de ıkı renk vardır kafasında bılemıcem ama bana ole geldı mesela benım sımdıkı avatardakı sac rengımde ıkı renk kuaforden fındık kabugu rengını ıstedım o sarıyla karıstırdı bu sekıl cıktı ortaya bu ne ya sapsarı oldum ben dedım ıyı ya annen de senı sarı kızım dıye sever demesınmı :) benım pek ıstedıgım bı renk degıl bu ben de krepe platın ıstıyorum su kuaforlerın bana bırak ben daha bılırım trıplerıne de asrırı gıcıkoluyorum bu arada .((

acık kumral fındık kabugununu bıraz daha koyusu degıl mı cnm ya ben bole bılıyorum belkı de ıkı renk vardır kafasında bılemıcem ama bana ole geldı mesela benım sımdıkı avatardakı sac rengımde ıkı renk kuaforden fındık kabugu rengını ıstedım o sarıyla karıstırdı bu sekıl cıktı ortaya bu ne ya sapsarı oldum ben dedım ıyı ya annen de senı sarı kızım dıye sever demesınmı :) benım pek ıstedıgım bı renk degıl bu ben de krepe platın ıstıyorum su kuaforlerın bana bırak ben daha bılırım trıplerıne de asrırı gıcıkoluyorum bu arada .((

tatlım platin çok soğuk bir sarı bence sıcak bir sarı renk yaptır. benim resimdeki sarı daha sevimli güzel durur...

tatlım platin çok soğuk bir sarı bence sıcak bir sarı renk yaptır. benim resimdeki sarı daha sevimli güzel durur...

herkez ole dıyo cnmyaaaa :( ama beyaz tenlıyım hıc mı gıtmez kı bana artı gozluklerı de cıkartcam bı kac ay snr hıc mı guzel dırmaz kı zaten okulum bıtsın ole dusunuyorum 2 yıl snr yanı:) belkı de daha erken ahtım var vala .) bayılırum soguk sarılara cnm ya zaten sırf soguk sarı olmıcak ustler kahvemsı gıbı olcak krepe yaptırcam cnm dahah dogal ole

herkez ole dıyo cnmyaaaa :( ama beyaz tenlıyım hıc mı gıtmez kı bana artı gozluklerı de cıkartcam bı kac ay snr hıc mı guzel dırmaz kı zaten okulum bıtsın ole dusunuyorum 2 yıl snr yanı:) belkı de daha erken ahtım var vala .) bayılırum soguk sarılara cnm ya zaten sırf soguk sarı olmıcak ustler kahvemsı gıbı olcak krepe yaptırcam cnm dahah dogal ole

ben platin sarısını bir kızda gördüm çok beğendim, kızı kuaförde gördüm aynı kuaföre gidiyorduk. kuaförüm aynısını bana yaptı inan hiç yakışmadı bana, ama içinde kalmasın dediğin gibi krepe yaptır ben kople saçıma yaptırmıştım öff çok kötü durdu... bilmiom ama bence sana sıcak sarı yakışır kuzum üzgünüm:5:

Back
X