Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

$saccc.webp bu renge bayıldımm:)) kızlar ne renk bu yaaaaa....:23: bal köpüğü gibi geldı bana

$383639_188660754560981_100002511738668_397187_969052106_n.webp

meraba benim saçlarım siyah önceden hiç boyamadım :( kahve tonları bi renk istiyorum ama boya konusunda çok bilgisizim parıltılı ışıltılı bi kahve istiyorum üsteki saç rengini nasıl elde edebilirim acabaa.Aslında en açık sarıya boyasam saçımı kahve olur mu ki :/ bal köpüğüde olalbr of çok kararsızım :yardım .9

Eki Görüntüle 317572

meraba benim saçlarım siyah önceden hiç boyamadım :( kahve tonları bi renk istiyorum ama boya konusunda çok bilgisizim parıltılı ışıltılı bi kahve istiyorum üsteki saç rengini nasıl elde edebilirim acabaa.Aslında en açık sarıya boyasam saçımı kahve olur mu ki :/ bal köpüğüde olalbr of çok kararsızım :yardım .9
cnm saclarım sıyah dıyosun madem ıkı tane ama got en acık apacık bı sarı al evet kahve olur o zaman

Eki Görüntüle 317572

bence kahve olmaz saç kızıllaşır o zaman yani hafif turuncumsu bişey olur ve çirkin durur:19:en iyisi uzman yardımı bence:34:

bence kahve olmaz saç kızıllaşır o zaman yani hafif turuncumsu bişey olur ve çirkin durur:19:en iyisi uzman yardımı bence:34:

ben cok denedım cnm kahve usutne sarı alınca acık bı renk oluyo cıdden ama koleston aldım hep ben ustune her ay sarı alnıca gıt gıde sarı oluyo sacların cnm

Eki Görüntüle 317572

saçlarınızda hiç boya yoksa yani işlem görmemişse zaten %9 luk bir oksidanla 4 tona kadar açılabilir..Bu tonlarda kahve istiyorsanız bunun 1-2 ton daha açık kahve tonu ve %9 luk bir oksidanla istediğiniz rengi yakalarsınız..istediğiniz rengin içinde dore yansımalar olduğu için, bu doreyi kırmak için başka bir işlem yapmanıza da gerek kalmaz..

işlem görmemiş bir saçı böyle bir kahveye çevirmek için sarı tercih edilmez..kahveyle alakası olmayan kötü bir renk çıkar ortaya..

Yine de boya konusunda uzman biriyle görüşün..işlem görmemiş saçınıza yanlış bir renk uygulamayın derim..

1l489.jpg

Hazal kayanın şu saç rengi tam aradığım,istediğim renk.tam olarak ne oluyor bu?

Son düzenleme:
yok sağda altlı üstlü varya onun üstündeki fönlü kızı dedim ben sen büyük olan soldakini demedinmi ay saat gece 4 ya şaşılaştım galiba:9:

Back
X