Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 316288 bu renge bayıldımm:)) kızlar ne renk bu yaaaaa....bal köpüğü gibi geldı bana
cnm saclarım sıyah dıyosun madem ıkı tane ama got en acık apacık bı sarı al evet kahve olur o zamanEki Görüntüle 317572
meraba benim saçlarım siyah önceden hiç boyamadımkahve tonları bi renk istiyorum ama boya konusunda çok bilgisizim parıltılı ışıltılı bi kahve istiyorum üsteki saç rengini nasıl elde edebilirim acabaa.Aslında en açık sarıya boyasam saçımı kahve olur mu ki :/ bal köpüğüde olalbr of çok kararsızım :yardım .9
Eki Görüntüle 317572
meraba benim saçlarım siyah önceden hiç boyamadımkahve tonları bi renk istiyorum ama boya konusunda çok bilgisizim parıltılı ışıltılı bi kahve istiyorum üsteki saç rengini nasıl elde edebilirim acabaa.Aslında en açık sarıya boyasam saçımı kahve olur mu ki :/ bal köpüğüde olalbr of çok kararsızım :yardım .9
bence kahve olmaz saç kızıllaşır o zaman yani hafif turuncumsu bişey olur ve çirkin dururen iyisi uzman yardımı bence
![]()
Eki Görüntüle 317572
Eki Görüntüle 323130
kızlar bu saç rengi nedir?
![]()
Hazal kayanın şu saç rengi tam aradığım,istediğim renk.tam olarak ne oluyor bu?
zemin kumral üstünde de birkaç ton açık balyaj var.bol ışık vererek çekilmiş bir fotoğraf dağınık ve dalgalı oluşuda rengin ışıltısını arttırınca böyle hoş görünmüş
slm kızlar bu resimdeki boyayı nasıl elde edebilirim bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim kendi resmimide yüklüyorum
onu bilemicem ama küçük resimlerdeki üst renge bittim![]()