Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

yok sağda altlı üstlü varya onun üstündeki fönlü kızı dedim ben sen büyük olan soldakini demedinmi ay saat gece 4 ya şaşılaştım galiba:9:

ben de aynı şeyi kendim için düşünüyordum:1:

evet senin dediğinle benim dediğim aynı ton gibi geldi bana :25:

arkadaşlar, ilk boyamaya başladığımdan beri loreal kullanıyorum. excellence ile başladım, sonra amonyaksız olana geçtim. köpük olanı çıktı onu da denedim. köpük yüzünden güzelim rengimi kaybetmiş durumdayım. aldığım her köpük boya saçımı koyu yaptı. hiç memnun kalmadım. o yüzden loreale sinir oldum. bana saçı yıpratmayacak loreal cinsi bir boya önerebilir misiniz? palette mi garnier mi koleston mu mesela? köpük olanı kesinlikle almıycam zaten ama krem olan bir tane deneyip artık kumral halime dönmek istiyorum yaaa!!! imdaaaaaaat!!!

arkadaşlar, ilk boyamaya başladığımdan beri loreal kullanıyorum. excellence ile başladım, sonra amonyaksız olana geçtim. köpük olanı çıktı onu da denedim. köpük yüzünden güzelim rengimi kaybetmiş durumdayım. aldığım her köpük boya saçımı koyu yaptı. hiç memnun kalmadım. o yüzden loreale sinir oldum. bana saçı yıpratmayacak loreal cinsi bir boya önerebilir misiniz? palette mi garnier mi koleston mu mesela? köpük olanı kesinlikle almıycam zaten ama krem olan bir tane deneyip artık kumral halime dönmek istiyorum yaaa!!! imdaaaaaaat!!!

kesınlıkle koleston

Canım market boyaları istesek te istemesek te koyu tutuyor. Nevacolor, exicolor gibi markalar var tüp boya şeklinde. Onları kullandıktan sonra bir daha market boyalarının suratına bakmıyor insan. Katalogdaki renge ya birebir ya da çook yakın tutuyor hiç koyu olmuyor. Ve bir de 7 den daha küçük sayı ile başlayan bir boya ile boyama.

Mavii8585'cim o rengi bir paket 7.3 ile yarım paket 8.34 karıştırarak elde edebilirsin.

kızlar bu saç rengini boya ile eld $imagesCADMDEQR.webpe edebilir miyiz? resimdeki sanırım doğal saçı

Eklentiler

• $230PX-~1.webp
    $230PX-~1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 79
yaa kızlar bunun rengi nedir?? ben sarı saçtan nefret ederim ama buna bayıldımm, bi eşi daha yok heralde bunun yaa?? keşke biraz daha açık buğday falan gibi bişey olsaydım da boyatabilseydim, bunu söyledim ya inanamıyorumm nedir bu renk kızlarrrr??
alessandra20ambrosioan5st7.jpg

bu renk ne kızlarrrrrr

kızlar bu rengi arıyorum ,kesinlikle bundan koyu bir renk olsun istemiyorum :(
ne acaba bu renk bilen var mı?

Canım market boyaları istesek te istemesek te koyu tutuyor. Nevacolor, exicolor gibi markalar var tüp boya şeklinde. Onları kullandıktan sonra bir daha market boyalarının suratına bakmıyor insan. Katalogdaki renge ya birebir ya da çook yakın tutuyor hiç koyu olmuyor. Ve bir de 7 den daha küçük sayı ile başlayan bir boya ile boyama.

tüp boyaları ben kullanamam diye hiç denemedim. çünkü saçlarım çok uzuuun :((( lorealden uzun süredir memnundum ama köpük boyayla birlikte saç rengimi kaybettim bir türlü dönemiyorum.

ben pek benzetemedim,bu çok daha doğal bir kahve gibi ..sanki boya değilmiş gibi
aman yanlış anlama senin rengine de begendim:1:

cnm bensıyo derken bu sıbel canın sac rengı senınkeınden daha parlak ama sankı ısık olmayan bı yerde benser gıbı geldı bence de senın rengın daha dogel duruyo ama ben ısıldasın ıstıyorum bıle :)
bu rengın adını bılen varsa yzsın :((

bu saç rengi ne renk çok begeniyorum bu tonları
saçımda diplerden kendi saçım çıksada,acık bakır rengi şu an
lütfen yardımcı olurmusunuz,hangi tonlarıla bu rengi elde edebilirim
neyi ne kadar katarak??

$adsız.webp
$adsız1.webp

ilk defa resim yükledim küçük oldu ama üzerlerine tıklayınca büyüyormuş!

Back
X