Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kızlaaaaaaaaaar cevap verecek kimse yokmu allah aşkınaa:18::18::18:

İstediğine bakıyorum, saçına bakıyorum. Zaten çok yakın renkler olduğunu farkediyorum sonra.
Yani renkte altın yansımalar olan bir kuzgun kahveye benziyor.Emin değilim ama :/

Son düzenleme:
bu saçın hangi renk olduğunu ve hangi markada bulabileceğimi bilen biri var mı? $bscap000879.webp

Ben hiçbir zaman istediğim rengi tutturamadım.Kuaföre de gitsem evde de boyasam istediğim gibi olmuyor...Doğal diyorum sarı oluyor.Bir sorun var ama kimde acaba...

kesinlikle ulaşmaya çalıştığım renklerden...saçlarım kahve olduğu için beceremiyorum ulaşmayı..yardım edecek varsa seviniriz..

merhaba arkadaşlar. ben saçımı yaklaşık bir ay önce palettenin bitter mochasıne boyamıştım ilk boyandığında renk çok güzeldi amaaktı ve bana fazla gitmedi. şimdi lorealın casting serisinin buzlu mocha 613 rengini denemek istiyorum. kutudaki renk soğuk hoş bir renk gibi ama emin olamadım saçımda hafif kızıllıklar . bu boyayı daha önce deneyen oldu mu ??? nasıl bir renk çıkıyor bide hafıf kızıllı bir zemin üzerine boyanırsa nasıl olur yardım :((((

merhaba arkadaşlar. ben saçımı yaklaşık bir ay önce palettenin bitter mochasıne boyamıştım ilk boyandığında renk çok güzeldi amaaktı ve bana fazla gitmedi. şimdi lorealın casting serisinin buzlu mocha 613 rengini denemek istiyorum. kutudaki renk soğuk hoş bir renk gibi ama emin olamadım saçımda hafif kızıllıklar . bu boyayı daha önce deneyen oldu mu ??? nasıl bir renk çıkıyor bide hafıf kızıllı bir zemin üzerine boyanırsa nasıl olur yardım :((((

kutunun üzerine bakıp yanılmayın
bende bugün köpük boyasından aldım saf açık kestane
ama kutunun üzerindeki renkle alakası yok:D
sarı yansımalrı var kutuda açık bir renk ama bayağı koyu çıktı
önce bir tutam saçıma denedim renk yinede hoşuma gittiği için boyadım
yanlız merak edenler içinde yazmak isterim
köpük boya çok kolay ve harikaaa

Eki Görüntüle 386840
8-4 igora açık kumral bej.... rengin adı tam olarak bu, açık kumral ama bej yansımalı kendin yapabilirsin taban rengin doğal rengin veya açık renk ise tutar.

Bende bunu istiyorum BEYAZ TENLİYİM kızıl çok yakışıyor fakat bunu istiyorum kahretsin yakışır mı beyaz tene :26:

Son düzenleme:
kızlar bitter çikolata nasıl bi renk sizce boyayanlar varsa bi resim koyarlarsa sevinirimm :54:

$imagesCAFO7E3J.webp$imagesCANTOJ0X.webp
bu saç renklerini nasıl elde ederim arkadaşlar siyah saç istiyorum fakat doğal siyah olsun yani sırıtmasın siyahlığı, köpük boyada varmı acaba kullanan?

Kızlar saçlarımında bakırlık war eskı boyamalarımdan kalma..günşte cok çıkıyor..bunu nasıl yok edebılırım.. Kullu yapsam yesıl gbı olsun istemıyorum.istedıgım renk bu..fıkrı olan war mı bu konuda... $KAD..webp

Eklentiler

• $kğ.webp
    $kğ.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 75
bu tonları çok kullanmak istiyorum kendi saçım koyu kahve

Eklentiler

• $Kumral.webp
    $Kumral.webp
    23 KB · Görüntüleme: 358
  • $thalia.webp
    $thalia.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 460
  • $thaliaa.webp
    $thaliaa.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 462
$IMG_1944.webp kızlar saçlarımı bugün boyattım ama hiç hoşuma gitmedi..biraz yokulaştırsam nasıl olur sizce..resmen turuncu olmuş ya..ne yapmam gerek..

Back
X