Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

anne-hathaway-sa%C3%A7-modeli.jpg

bu saç rengi nedir tam olarak?

ya kızlar güzel fotolar koyuyorsunuz da ten rengide önemli mesela ben buğdayım öyle her şey gitmiyor galiba :((

ya kızlar güzel fotolar koyuyorsunuz da ten rengide önemli mesela ben buğdayım öyle her şey gitmiyor galiba :((
buğdaya bal rengi tonları gidiyor,böyle ışıltılı parlak tonlar güzel oluyor.hem yüzü daha canlı gösterir, hem de boğmaz diğer soluk açık renkler gibi. mesela beyoncenin saç renkleri çok güzel,ten rengi koyu ama kendine uygun açık renkleri bulunca uyumlu duruyor hep

meraba kızlaarr ben aranıza yeni katıldım.Merak ettiğim bi şey var.Ben saçlarımı hiç boyamadım ve saç rengim koyu kahve.Saçlarımı kahve köpüğü yapmak istiyorum ama yakmadan ve saçımı ekstra başka bi şeyle açmadan boyamak istiyorum.Sizce napmalıyıım ilgilenirseniz seviniriim :3:

meraba kızlaarr ben aranıza yeni katıldım.Merak ettiğim bi şey var.Ben saçlarımı hiç boyamadım ve saç rengim koyu kahve.Saçlarımı kahve köpüğü yapmak istiyorum ama yakmadan ve saçımı ekstra başka bi şeyle açmadan boyamak istiyorum.Sizce napmalıyıım ilgilenirseniz seviniriim :3:

$sarı saç.webpkızlar ben songül karlının saç rengini istiyorum sizce nasıl anlatabilirim kuaföre

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 507283 kızlar ben songül karlının saç rengini istiyorum sizce nasıl anlatabilirim kuaföre

ben resimleri kuoförüme göstermistim::). bence en iyi sonuç için göstermelisin. saç boyanıp üzerine sık röfle yapılmış. eger saç rengin açık kumral gibiyse kendi saçının üzerinede röfle yapılıyor. kuaförün resmi görürse daha iyi olur bence.

Back
X