Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

ya bu iki saç rengi çok hoş lütfen bunları açıklayn kızlar :40:

Eklentiler

• $en_cekici_sac_modelleri4-3a5.webp
    $en_cekici_sac_modelleri4-3a5.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 354
ben bu renge boyatmayı düşünmüyorum ama düşünenler için çok güzel bir gölge modelibence. gölge stili çok hoşuma gitti, çok pürüzsüz bi geçiş var iki renk arasında.alttaki renk bu tonda bi sarı değil de bakırımsı bi kahve olsa çok iyi dururdu.

$jessicabielsidepartedhairstyle_thumb.webp

Son düzenleme:
lolita o resimde mila kunisin saçında koyu kumralın arasına sarımsı ışıltılar var sanki..yani ben anlamam ama renk olarak öyle algıladım

valla bu saçı yaptrmak istesem doğru düzgn bi kuaför bulmam gerek bide rezil ederse sacımı diye korkuyorum

bu rengi hngi boya rengi ile bulabilirim? igora kullanmak istiyorum boya markasından ama farketmez de..

Eklentiler

• $201205031144017404.webp
    $201205031144017404.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $JAPON-STYLE-YUKSEK-BELLI-LEOPAR-DESENLI-ELBISE__60314543_0.webp
    $JAPON-STYLE-YUKSEK-BELLI-LEOPAR-DESENLI-ELBISE__60314543_0.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba acil bilgisi olan bana yardım etsin kısaca özet geçiyim röfleli saçlarım var hep kuoföre gidip kend saçımın üzerine röfle yaptırıyordum dün ablamın sözünü dinleyerek saçımı loreal 02le boyadım veee muhteşem kötü sonuçla karşılaştım:( röfleli saçlarımda hiç kötü bir şey yok ama gel gelelim diplerime karemel turuncu birenk:( sabahtan beri resmen sinirden deli oldum bu diplerimi nasıl kurtarırım bana lütfen yardımcı olun.forumda çok araştırdım küllü.9.1 sarıyla düzeldği söleniyo bitane gittim 9.1 köpük boya aldım ama cesaret edemiyorum yapmaya dahada kötü bi sonuç almaktan korkuyorum lütfen deneyimleri olanlar acil bana yardımcı olsun...

ayyy harikaaa ne renk bu???
$pr_01_174_min.webp
sacım acık kahve tonu bıseydı 1 kere oksidanla actım,denız gunes derken bıraz daha acıldı ve uzerıne palette 9.0 boyadım boyle oldu canım,su an da kolestonun ısıltılı kahvesıne boyadım basta cok koyu geldı ama sonradan cok hos geldı gozume:) onu da yakın zamanda paylasacagım :31:

Back
X