Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Bu saç renkleri nedir yardımcı olur musunuz kızlar çok güzeller ya.

$gitti-serenay-geldi-deniz-2690445.webp$tumblr_m15vtkADcD1rs6ejxo1_1280.webp$280560251756387693_mfzaIBsK_c.webp

Eki Görüntüle 566907

Merhaba, resimdeki saç rengini beğendim. Şu an saçlarımda kendi rengim üzerine röfle var. Üzerine bu renk boyansa ve sonra devamlı bu renk üzerinden gidilse diye düşünüyorum. Saçlarım çok gür değil, renk de açık olduğu için hayal gibi durur mu acaba kafamda? Bir de adı ne ki bu rengin? YArdımcı olur musunuz? Teşekkürler..

koyu sarı olması lazımm.. kuaföre yaptır mutlaka kendi başına tutturablceğini zannetmiyorum çünkü röfle varr..

Arkadaşlar,

Daha önce kuaföre giderek saç rengimi değiştirmiştim ve şu anda bakır karamel (hafif açıldı tabii). Resimdeki saç rengini evde kendim uygulamak istiyorum; fakat böyle bir tonu nasıl elde edebilirim bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,

Teşekkür ederim,
Selamlar,

Eklentiler

• $nur-aysan2-301.webp
    $nur-aysan2-301.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 67
slm hanımlar ben yeni oldum siteye baya kapsamlı bizler için gerçekten güzel bilgiler var her konuda benim bir sorum olacak ilgilenirseniz sevinirim kuaför bana vitali 6/65 saç boyasını önerdi bu tam olarak nasıl bi renktir bilen varmı googledan arattırdım dore kahve yazıyor ismi ama renk olarak tam net birşey bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. Hepinize hayırlı cumalar...

Bu renklere bayıldım, hatta photoshopta yüzümü bunların üstüne uyguladım.

Ama hala kararsızım hangisi daha güzel sizce ?

Eklentiler

• $2008+MTV+Video+Music+Awards+Arrivals+fh5ilrRrk8pl.webp
    $2008+MTV+Video+Music+Awards+Arrivals+fh5ilrRrk8pl.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $cikolata-kahve-sac-rengi.webp
    $cikolata-kahve-sac-rengi.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 66
$580764_10151078334488156_742778789_n.webp
sağdaki kızın saç rengini nasıl elde edebilirim???saçlarım şu anda kahve köpüğü rengi lütfen yardımcı olur musunuz????

$DEĞİŞİK4.webp

Selamlar herkese.Bu saçı Tazz'dan yaptım şimdi de nasıl yaptırabilirim diye düşünüyorum, yakışmış mı sizce? + Sorun şu ki saçlarım şu an kahve rengi ama uçlarında kızıl-pembe balyajlar var. Balyajlı kısımlar çok mu deforme olur ya da başka soru düz bir bu resimdeki renk boya balyajları kapatabilir mi? :43:

ben tam altın sarısı istiyorum çok beğeniyorum ve canlı duracağına inanıyorum ama bugüne kadar gittiğim kuaförlerin hiçbiri istediğim rengi tutturamadı

Slm kizlar ben ilk defa yaziyorum.umarim dogru yere yaziyorumdur.ben seksenler dizisndeki elvanin sac rengini cok merak ediyorum.bilen varsa beni aydinlatsin lutfen.

Bu arada acik küllü kumral gibi ama boyayinca o renk olmuyo.bugun boyadim olmadi.onunkisi cok dogal duruyo kendi saci gibi.ben de istiyorum ya.lutfen yardimmm

Back
X