Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Merhabalar benim 2 sorum olucaktı
Birincisi saçımda döner var o yüzden saçımın önüne perçem kahkül kestiremıyorum hiç bir şekle sokamıyorum bu döneri nasıl giderebilirim :/
İkincisi $avril-lavigne-65589.webp bu saç rengini bayılıyorum nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler hanımlar:)

Arkadaslar, bir hafta önce saçımı açtım şimdi koyusarı tonlarında, aslında küllü kumral istiyordum ama başarısız oldum. :14: Bende bu renk olsun diyorum şimdi, bu rengi direkt nasıl bulabilirim? Yani saçım epey yıprandı, fazla deneme yapmak istemiyorum. Özellikle .Nicole Kidman tonu daha iyi daha açık, ama diğerine de razıyım. Yardımcı olursanız sevinirim..:17:

Son düzenleme:
Kızlar brezilya kahve diye bir renk var merak ediyorum.İnternetten baktım ama pek fazla göresel olarakta boya markaları içinde de rengi göremedim.Acaba bilen var mı bu rengi ya da kullanan ?

bu benim ilk boyattığımdaki saç rengimdi, normalde çok açık kumraldı hiç açmadan üstüne boyadılar o zaman iyi bi yere gitmiştim bişeleri karıştırıp tutturdular hem doğal hem de belli olan bi renkti. ama bi daha bu rengi nası isticeğimi bilmiyorum kızlar bakır/ karamel/ altın vs gibi boya terimlerinden hangilerini söylersem dediğimi anlar kuaför sizce :/$IMG_3611.webp$IMG_3611.webp

$DSC03493a.webp

Bu ne renk arkadaşlar ? Çok güzel ya. Hangi marka boya ve numara ile elde edilebilir acaba ?

Kızlar bu saç tam olarak hangi renk bir türlü bulamadım?

Bu kızın saçınında üst kısmındaki rengi merak ediyorum?

Birde ben saçımı geçen sene siyaha boyattım fakat aktı renk güneşte kızılımsı duruyor bu renklere boyatabilir miyim?

saçlarım kumral bu renge boyamak istiyorum hangi boyayla elde edebilirim? $brown_hair_color_3.webp

Back
X