Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Kızlar bu saç rengini nasıl elde edebilirim? Acme color'un gül ağacı rengine çok yakın ama kalıcılığı varmıdır veya açma işlemi lazımmıdır bilemiyorum? Önereceğiniz başka benzer boya varsa yardımlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:
kızlar bununla ilgili konuda açtım. bu iki rengi evde kendim nasıl elde edebilirim yardımcı olur musunuz ?

kuaförlere güvenemiyorum.

$2013-saç-renkleri-1.webp

ben de bu rengi çok merak ediyorum

bende bu rengi merak ediyorum ashleyin saçı diye topikte kolestronla elde ediliyor denmiş ama boyayanıda göremedik bu renk saça sahip olan varmı aranızda

ben bu fotoğrafı gösterip boyattım bakır kahve rengin adı ama şimdi tekrar sarı veya kumral tonlarına dönmek istiyorum sarıya alışınca özlüyo insan:50:

dsc_0017.jpg

Bu rengi hangi boyayla elde edebilirim acaba?? Saçlarım açık kahve, boya yok. Koleston 6.4le elde edebilir miyim ki? :26:

$0088.webp

bu saç rengini elde etmek için hangi adımlar izlenmeli :40:
saçlarım şu an bakır yansımalı kumral
kendi saç rengim koyu kumral :26:

arkadaşlar ben yeni üye oldum. Ve baya uzun süredir siteyi takip ediyorum. Saçlarımı esra erolun yeni saç rengi gibi boyatmak istiyorum. fakat bi türlü tutturamıyorum acaba aranız bilgi sahibi olan var mı?kendi saç rengim çikolata kahve.

$Adsız.webp ben ve benim şu uslanmaz turuncu hastalığım. Bu tonu nasıl elde ederim resmen aşık oldum:30: buğday tenli olsam da vazgeçemiyorum :25:

Kizlar catherine zeta jonesin bi sac rengini sorcaktim ama yukleme yapamadim off bole hafif kizilli kestane gibi cilditcam size danismaliyim ya...

geç oldu ama
o saç rengi benimdi
arkadaş doğru yazmış casting bal köpüğü ama o saça gelene kadar hikaye çok o yüzden direk boyarsan olur mu bilemem

saçlarım sarıydı profil resimdeki gibi
sonra alttaki renge kuaför boyadı
akınca bende bal köpüğüne boyadım sonuç senin merak ettiğin o renk oldu

Uploaded with ImageShack.us

Canım merhaba kuaförün boyadığı renk tam olarka ne olaki ben çok beğendim o rengi :31:

Back
X